ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
aggeliki kalampoka food blogger

Αγγελική Καλαμπόκα

Food Blogger
14106 Προβολές

Σπουδές

Τελείωσα το τμήμα Κοινωνιολογίας τους Παντείου Πανεπιστημίου το 2004. Ενδιάμεσα, εξειδικεύθηκα στις Πολιτικές Επιστήμες στο Universita di Siena, στην Ιταλία. Στην πρακτική μου άσκηση και πτυχιακή μου μελέτη ασχολήθηκα με την ύπαρξη και διαχείριση της γραφειοκρατίας στον Συνήγορο του Πολίτη. Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς τα προγράμματα δια βίου μάθησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Οικονομικά για μη Οικονομολόγους», «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» , «Business Psychology».

Απασχόληση

Από τον Νοέμβριο του 2004 δραστηριοποιούμαι σε δική μου επιχείρηση στον χώρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα όμως άρχισα να καλλιεργώ και την αγάπη που ανέκαθεν είχα προς την μαγειρική. Έτσι τον Φεβρουάριο του 2014 γεννήθηκε το food blog CooKika.

Κατάρτιση

Η μεγάλη μου αγάπη είναι η ζαχαροπλαστική. Εκεί η γνώση των υλικών και η ακρίβεια στις ποσότητες έχουν μεγάλη σημασία. Έτσι έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια γνωστών chef και σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, προσπαθώντας να διευρύνω τις γνώσεις μου.

Διακρίσεις

Το blog CooKika απέσπασε το βραβείο της κριτικής επιτροπής στα Food Blog Awards που διοργάνωσε το περιοδικό BHMAGourmet στην κατηγορία «Best Sweet Treats».

Eνδιαφέροντα

Μου αρέσουν πολύ οι δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η μουσική, ο χορός και τα τελευταία χρόνια το πλέξιμο. Περνάω αρκετές ώρες διαβάζοντας βιβλία εποχής και μυστηρίου και ακόμη περισσότερες διαβάζοντας βιβλία μαγειρικής. Τα βράδια με ξεκουράζει να βλέπω ταινίες στην ζεστασιά του σπιτιού μου ή στις δροσερές ταράτσες των θερινών κινηματογράφων της Αθήνας. Δεν λέω ποτέ όχι σε εκδρομές και ταξίδια.