ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Papachristos Paraskevas Diaitologos Diatrofologos Dietitian mednutrition

Πάρης Παπαχρήστος

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
684720 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Πάρης Παπαχρήστος - Diaitologos
Χρεμωνίδου 19-21

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 03/11/1976. Σπούδασα στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησα στις 09/2000. Απέκτησα Master of Science στη Διασφάλιση Ποιότητας του Πανεπιστημίου του Paisley στις 04/07/2006.

Απασχόληση

Είμαι ο ιδρυτής του πρώτου ελληνικού και κυπριακού portal διατροφής mednutrition. Από το 2005, διατηρώ ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο στο Παγκράτι, όπου παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς.

diaitologos papachristos pagkrati

 

Ορίστηκα ως εκπρόσωπος της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) στην εργαζόμενη ομάδα τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών του θεματικού δικτύου, καθώς επίσης είμαι μέλος της Επιτροπής Δικτυακού Τόπου του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (2007-2011).

Κατάρτιση

Έχω πραγματοποιήσει δύο προγράμματα ψυχολογικής προσέγγισης της διαιτολογικής πράξης που μου έδωσαν πρόσθετες γνώσεις για να βοηθήσω πιο αποτελεσματικά, το άτομο που θα επισκεφτεί το διαιτολογικό μου γραφείο. Τα προγράμματα αυτά ήταν το "Πέρα από τα όρια της Δίαιτας" και "Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους" που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕΨΕΦ).

Συμμετέχω ενεργά στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες από το 1996. Έχω κάνει αρκετές ομιλίες με στόχο την προώθηση και εκπαίδευση του σύγχρονου τρόπου διατροφής, σε επαγγελματίες υγείας, αλλά και στο κοινό.

diaitologos papachristos pagkrati athina kentro

 

Συγγραφική Δραστηριότητα

Είμαι συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας».

Επιπλέον, συμμετέχω ενεργά με συνεντεύξεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις και συγγραφή άρθρων σε περιοδικά και εφημερίδες, με θέματα που αφορούν την διατροφή. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Επίσης, μπορείτε να δείτε ένα μέρος της αρθρογράφησής μου εδώ:

Μέλος

Έχω επιτελέσει μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και είμαι ενεργό μέλος της Nutrition Society (Σύλλογος Διατροφολόγων Αγγλίας), της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα, του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (HDA) και της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδων (ΕΔΔΕ).

Ενδιαφέροντα

Λάτρης του μπάσκετ και τζόκινγκ. Πλέον ως μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου, έχω αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση και με τη θάλασσα. Μαγειρεύω για την οικογένεια μου, για να χαλαρώνω, ενώ μου αρέσει να πειραματίζομαι για ένα καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

6974468068
Διαιτολογικό Γραφείο
Πάρης Παπαχρήστος - Diaitologos
Χρεμωνίδου 19-21
2107561853
2107019040
Λίγα λόγια για το γραφείο

Στο "Diaitologos" θα βρείτε σίγουρα τον Πάρη Παπαχρήστο να σας ταιριάζει αφού δραστηριοποείται με φιλοσοφία την οργάνωση και την επαγγελματική υποστήριξη, ώστε να μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς και τη διαχείριση βάρους με στόχο την καλύτερη υγεία! Εξειδικεύει την διαιτολογική του πράξη με τεχνικές τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς τόσο στις διαζώσης συνεδρίες στο Παγκράτι όσο και στις online συνεδρίες του.