stdClass Object
(
    [id] => 26
    [name] => Πάρης Παπαχρήστος - Diaitologos
    [alias] => 13105-paris-papaxristos-diaitologos
    [logo] => 
    [icon] => images/icons/marker.png
    [catid] => 42
    [address] => 19 Χρεμωνίδου
    [town] => Αθήνα - Παγκράτι
    [locationstate] => 
    [country] => Ελλάδα
    [postal] => 116 33
    [latitude] => 37.966454
    [longitude] => 23.749398
    [description] => 
    [exturl] => 
    [place_id] => 
    [extlink] => 
    [use_category_image] => 
    [metakey] => 
    [metadesc] => Αλλάξτε τη σχέση σας με το φαγητό, ρυθμίστε το βάρος σας! Επικοινωνήστε μαζί μου στο 2107561853.
    [contactlink] => 
    [hours] => 
    [phone] => 
    [component] => com_k2
    [extra_id] => 13105
    [maptype] => 
    [language] => *
    [ordering] => 24
    [state] => 1
    [checked_out] => 0
    [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00
    [created_by] => 929
    [k2alias] => diaitologos
    [k2catid] => 90
    [k2catalias] => diaitologika-grafeia
    [google_maptype] => ROADMAP
    [bing_maptype] => road
    [map_design] => 1
    [openmapstyle] => 1
)
19 Χρεμωνίδου
Αθήνα - Παγκράτι, Ελλάδα ,116 33

Πάρης Παπαχρήστος - Diaitologos

93447 Προβολές
Χρεμωνίδου 19-21 2107561853

Εμπειρία

Από νωρίς αναγνώρισε τη σημασία της έγκυρης διατροφικής ενημέρωσης και ίδρυσε το portal διατροφής medNutrition.gr, καθοδηγώντας μία κοινότητα διαιτολόγων σε στοχευμένες εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού. Είναι συγγραφέας βιβλίων διατροφής ενώ αρθρογραφεί σε περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα τακτικά. Έχει παρουσία ως ομιλητής και οργανωτική επιτροπή σε πληθώρα συνεδρίων σχετικά με τη διατροφή. Επιμορφώνεται τακτικά με σεμινάρια ψυχολογικής παρέμβασης στη παχυσαρκία και με 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο εξειδικεύει την διαιτολογική του πράξη με τεχνικές τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς τόσο στις διαζώσης συνεδρίες στο Παγκράτι όσο και στις online συνεδρίες του.

Υπηρεσίες

  • Αντιμετώπιση & πρόληψη μεταβολικών νοσημάτων (Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα κα)
  • Αντιμετώπιση παθήσεων όπως Παθήσεις Πεπτικού, Παθήσεις Νεφρών κα.
  • Διατροφή στα στάδια της ζωής (εγκυμοσύνη, θηλασμός, παιδική ηλικία, εφηβική ηλικία, τρίτη ηλικία)
  • Διατροφή ασκούμενους, αθλητές και πρωταθλητές
  • Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, ομαδικά και ατομικά προγράμματα, ενημερωτικές & εκπαιδευτικές παρουσιάσεις)
  • Πέρα από τα όρια της δίαιτας ( ενναλακτική πρόταση μείωσης βάρους χωρίς δίαιτα και χωρίς ζύγιση, με Διατροφικές και Ψυχοεκπαιδευτικές Παρεμβάσεις)

Σωματικές μετρήσεις

  • Σωματομετρήσεις (μέτρηση βάρους, ύψους, περιφέρειας, μέσης, γλουτών, μηρού, μέσου βραχίονα)
  • Ανάλυση σύστασης σώματος (Εμπεριέχει μέτρηση λίπώδους ιστού, μυικής μάζας, σωματικών υγρών, οστικής μάζας, επιμέρους κατανομή λίπους)
  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού (Η μέτρηση διαρκεί 15 λεπτά και γίνεται με ειδικό μηχάνημα)
  • Μέτρηση με Δερματοπτυχόμετρο
  • Μέτρηση Σπλαχνικού λίπους (Η μέτρηση γίνεται μέσω της Βιοηλεκτρικής Αγωγιμότητας, απευθείας στην κοιλιακή χώρα του εξεταζόμενου)

Είπαν για μένα

Takis
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που μπορεί να συμβεί σε κάποιον, μέσα από την συσχέτισή του με τον Πάρη Παπαχρήστο. Πας να ξεκινήσεις δίαιτα για πρώτη φορά και πιστεύεις πως μέσα από πολύ κόπο και στερήσεις, θα καταφέρεις σιγά σιγά να απαλλαγείς από τα παραπανίσια κιλά που σε ταλαιπωρούν όλα αυτά τα χρόνια.

Και είσαι έτοιμος να καταβάλεις πολλή προσπάθεια και να κάνεις αρκετές ‘’θυσίες’’ για να πετύχεις αυτό που θέλεις κάποια στιγμή, γιατί απλά το έχεις αποφασίσει.

Και σύντομα καταλαβαίνεις πως η προσέγγιση που έχει αυτός ο άνθρωπος στην δική σου περίπτωση είναι πραγματικά προσωπική, ακούει και καταλαβαίνει γρήγορα και λειτουργεί πέρα από γνωστά στερεότυπα, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητά σου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή.

Και το χειρότερο που κάνει είναι ότι σε αφήνει απολύτως ελεύθερο και αυτό είναι το καλύτερο δώρο του στην όλη ιστορία! Μαθαίνεις δηλαδή να παίρνεις την ευθύνη της διατροφής σου, σωστά και αποτελεσματικά.

Από τεχνική κατάρτιση σχετικά με το αντικείμενο του, δηλαδή την διατροφή και τα μυστικά της, δεν έχω να πω πολλά - φαίνονται στην ιστοσελίδα του και στο portal που διατηρεί.

Άλλωστε δεν είμαι και γνώστης και δεν μπορώ και να τον κρίνω. Από ψυχολογικής απόψεως όμως και από την συσχέτιση που έχω εδώ και έξι μήνες μαζί του, μπορώ εύκολα να πω να πω πως ο Πάρης έχει την ικανότητα να σου εμφυσήσει την πίστη του σε αυτό που κάνει, να το μοιραστεί μαζί σου και να είναι πραγματικά και διακριτικά υποστηρικτικός, για να έχεις κι εσύ αποτέλεσμα στην προσπάθειά σου.

Προσωπικά λάτρεψα ξανά το μαγείρεμα, συνεχώς ανακαλύπτω καινούργιες γεύσεις και συνδυασμούς με απλές συνταγές, μαθαίνω να διαχειρίζομαι το διατροφικό μου πλάνο και τις αγορές μου και το πιο βασικό, ελέγχω εγώ το τι βάζω μέσα μου.

Και βλέπω ότι δεν θέλει και πολύ κόπο – απλά θέλει τρόπο! Όσο για τα κιλά που φύγανε από πάνω μου, ειλικρινά έχει την λιγότερη σημασία γιατί απλά αλλού είναι το νόημα, μιας και ‘’αλλού’’ είναι το βάρος! Ανεπιφύλακτα λοιπόν συσχετιστείτε μαζί του γιατί συνδυάζει τον εξαιρετικό επαγγελματία, με ένα απλό και χαρισματικό άνθρωπο!

Kleoniki Arvaniti
Βρήκα τον Κ. Πάρη απο μια απλή αναζήτηση στο google και αποφάσισα να τον επισκεφτώ. Δεν ήξερα όμως πως μετά απο 6 μήνες αυτή η επίσκεψη θα άλλαζε την καθημερινότητα μου προς το καλύτερο.

Απο τις πρώτες 2 βδομάδες είχα δει διαφορά και απο τους 5 κιόλας μήνες είχα φτάσει στον επιθυμητό μου στόχο και τώρα συνεχίζω για τον επόμενο! Ο κ. Πάρης με βοήθησε να αποκτήσω γνώσεις πάνω στην ισορροπημένη διατροφή, χωρίς να μου λείψει τίποτα. Πάντοτε ακολουθούσα δίαιτες που με εξουθένωναν σωματικά και ψυχολογικά για να χάσω κιλά με αποτέλεσμα να τα παίρνω πίσω διπλά. Αυτή τη φορά αυτό δε συνέβη, διότι με κάθε συνεδρία συνειδητοποιούσα τα διατροφικά λάθη που έκανα στο παρελθόν και τα διόρθωνα.

Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας, σε καθοδηγεί σωστά και πάντα σου δίνει επιλογές στο διατροφικό σου πλάνο. Τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!

Dimitra Kall
Βρήκα τον κ. Παπαχρήστο μετά από αναζήτηση στη Google. Τελικά ήμουν τυχερή! Έχασα αρκετά κιλά χωρίς καμιά στέρηση. Με τη βοήθειά του έμαθα να τρέφομαι σωστά και για τους σωστούς λόγους. Έβαλα πολλές γεύσεις στην καθημερινή μου διατροφή και το …. χειρότερο άρχισε να μου αρέσει το μαγείρεμα! Με ενημερώνει τακτικά με βιντεάκια για σωστές διατροφικές συνήθειες. Επίσης διαθέτει μια πολύ καλή ιστοσελίδα με απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και οδηγίες σχετικά με τη διατροφική μας νοοτροπία. Τελικά πιστεύω ότι όποιος θέλει να κερδίσει υγεία μπορεί να τον εμπιστευτεί! Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Πάρης Παπαχρήστος παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς για πάνω από 15 χρόνια, συμβάλλοντας σε βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Ως πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. έχει ευρύτερη επιστημονική γνώση, η οποία συνδυάζεται στις διαιτολογικές συνεδρίες με την προσωπική του εμπειρία.
 
Είναι ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχει είτε στο Παγκράτι είτε αξιοποιώντας skype και viber σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με χιλιάδες ανθρώπους, έχει δει τι είναι αποτελεσματικό και όχι.