Υπηρεσίες από το medNutrition

167244 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

uphresies diafora icons

 

Παρέχουμε υπηρεσίες προβολής και διατροφικής εταιρικής υποστήριξης, σε εταιρείες του τομέα διατροφής και υγείας, ακούγοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη και ενσωματώνοντας τη δική μας συμβουλευτική, με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας.

Η εξειδίκευσή μας είναι στην επικοινωνία της διατροφικής αξίας των προϊόντων σας, μέσα από έγκυρο περιεχόμενο, συνδυάζοντας την επιστημονικότητα με τις νέες τεχνολογίες και τα οπτικά μέσα. Θέτουμε τους στόχους επικοινωνίας, με βάση το κοινό στο οποίο θέλει ο πελάτης να απευθυνθεί και προτείνουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτευχθούν οι στόχοι της επικοινωνίας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική μας ιστοθέση στο www.mednutritionhub.com ώστε να γνωρίσετε την ομάδα μας και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε και ίσως η επόμενη επιτυχημένη διατροφική καμπάνια να είναι η δική σας!

mednutrition hub arxikh

 

Υπηρεσίες

Inbound Υπηρεσίες

Η δημιουργία content, δηλαδή η προώθηση ποιοτικού και δωρεάν περιεχομένου στο διαδίκτυο, αποτελεί σίγουρα μέρος μιας επιτυχημένης στρατηγικής marketing και είναι μια ενέργεια στην οποία αξίζει να επενδύσετε. Κι αυτό συμβαίνει διότι, αν και δε στοχεύει άμεσα σε πώληση, δημιουργεί μια σχέση με τον εκάστοτε πελάτη, η οποία έχει φανεί ότι αποδίδει πολύ καλύτερα μακροπρόθεσμα. Χτίζοντας σχέσεις με τους πελάτες σας, σίγουρα θα επωφεληθείτε από αυτό. Οι περισσότεροι, πριν αγοράσουν ένα προϊόν, αναζητούν πληροφορίες για αυτό σε σχετικά ενημερωτικά portals, για να βεβαιωθούν ότι το προϊόν είναι το ιδανικό για εκείνους. Επειδή οι ανάγκες και ο ανταγωνισμός ολοένα και μεταβάλλονται, το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι στοχευμένο ώστε να δίνει απαντήσεις στις ανάγκες των εν δυνάμει πελατών σας.

Outbound Υπηρεσίες

Eκτός από την προώθηση περιεχομένου στο web περιβάλλον, υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης εργαλείων επικοινωνίας στο κοινό αλλά και στους αρμόδιους υγείας. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται ένα επιπρόσθετο δίκτυο, πλαισιώνεται η επικοινωνία από όλες τις δυνατές πλευρές, και σε περίπτωση που αυτή η επικοινωνία γίνει δομημένα και αποτελεσματικά, τότε μπορεί να δώσει σημαντική αξία στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

diereunisi sunergasias hub