Κοινωνική Δικτύωση του medNutrition

153651 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί

social policy1 b

 

Το medNutrition.gr, το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, με περίπου 120.000 μοναδιαίους χρήστες τον μήνα, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το γεγονός ότι σήμερα, ένα πολύ μεγάλο μέρος πληροφορίας διακινείται και αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα δημοφιλή sites τύπου facebook και twitter αποτελούν χώρους συζήτησης και δημόσιου διαλόγου.

Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας, αλλά και τους επισκέπτες της σελίδας μας να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την ευρύτερη διάδοση της επιστημονικής πληροφορίας.

Σας προσκαλούμε να σχολιάζετε, να αναρτάτε links και να μοιράζεστε πληροφορίες και video μαζί μας, στο πλαίσιο αυτής της διαδικτυακής ομάδας.

Στοιχείο-κλειδί, σε όλη αυτή τη συμμετοχή θα πρέπει να είναι ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των μελών της κοινότητας, ακόμα και όταν υπάρχουν αντίθετες απόψεις πάνω σε ορισμένα θέματα. To ίδιο ισχύει ασφαλώς και για όλους εσάς που έχετε επιλέξει να μας «ακολουθήσετε» στο Διαδίκτυο.

Θα επανεξετάζουμε τακτικά τη σελίδα, προσπαθώντας να απαντούμε σε τυχόν ερωτήματά σας και να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες συμβουλές.

Για τη διασφάλιση των ανωτέρω, θέσαμε μερικούς απλούς κανόνες χρήσης της σελίδας μας:

1. Για να προβείτε σε δημοσίευση στη σελίδα fb του medNutrition ή/και για να ζητήσετε συμβουλές από τους συνεργάτες του πόρταλ (στήλη ειδικός απαντά στο mednutrition.gr), θα πρέπει να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

2. Να λαμβάνετε υπόψιν σας και να σέβεστε την ιδιωτικότητα:

  • Μην μοιράζεστε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν άλλους ανθρώπους.
  • Μην δίνετε προσωπικές πληροφορίες για την υγεία σας, στο site του medNutrition ή σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

3. Όταν γίνεστε μέλος της κοινότητας του medNutrition, συμφωνείτε να μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε από τιςακόλουθες δραστηριότητες:

  • Παραβίαση οποιουδήποτε τοπικού ή κρατικού νόμου και κανονισμού, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με οποιοδήποτε περιεχόμενο που στέλνετε ή λαμβάνετε, όπως αναφέρεται σε αυτήν την πολιτική.
  • Φροντίστε οι αναρτήσεις σας να είναι «καθαρές»: όχι άσεμνες, παραπλανητικές ή παράνομες αναρτήσεις. Αποφύγετε τις επιθετικές, δυσφημιστικές ή απειλητικές αναρτήσεις. Δώστε προσοχή στην τρόπο έκφρασης και το ύφος σας. Αποφύγετε αναρτήσεις οποιωνδήποτε πληροφοριών ή/και άποψης μπορεί να συνιστά ή/και να υποκινήσει λεκτική βία ή/και φυλετικό, εθνοτικό, θρησκευτικό, σεξουαλικό ρατσισμό ή και διάκριση. Επιπλέον, απέχετε από την αποστολή διαφημίσεων, προσκλήσεων ή «spam» κάθε είδους. Το medNutrition διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει ποιο υλικό είναι κατάλληλο για τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσής του. Το medNutrition θα αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό το οποίο, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, κρίνειως ακατάλληλο.
  • Μίμηση οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας ή ψευδής δήλωση ή παραποίηση σχέση σας με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα με το medNutrition.
  • Κοινή χρήση ή διανομή οποιουδήποτε υλικού που δεν σας ανήκει ή δεν έχετε δικαίωμα να διανέμετε.
  • Μετάδοση οποιοδήποτε υλικό που παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των εμπλεκομένων μερών.

4. Το medNutrition έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί, να απαγορεύει, να περιορίζει ή να εμποδίζει την πρόσβασή σας σε οποιαδήποτε από τις κοινωνικές ιδιότητες των μέσων δικτύωσης ή ενημέρωσής του, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, για οποιονδήποτε λόγο, και κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

5. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αφαιρέσουμε, να διαγράψουμε ή να εμποδίσουμε οποιαδήποτε περιεχόμενο ή υλικό παραβιάζει κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, τα πρότυπα που ορίζονται στο παρόν κείμενο. Οποιοσδήποτε αναρτά μη επιτρεπόμενο περιεχόμενο ενδέχεται να αποκλεισθεί από αυτή την κοινότητα.

6. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε εμπεριέχεται σε links στη σελίδα μας που οδηγούν σε περιεχόμενα ήιστοσελίδες τρίτων.

7. Περιεχόμενο ή υλικό που δημοσιεύτηκε στις σελίδες ενημέρωσης, κοινωνικής δικτύωσης του medNutrition, αλλά και στο mednutrition.gr θεωρείται ιδιοκτησία του medNutrition. Με την αποστολή υλικού σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του medNutrition ή στο mednutrition.gr, συμφωνείτε στην παραχώρηση στο medNutrition τουδικαιώματος να αναπαράγει, να διανέμει, να επεξεργάζεται, να διαβιβάσει, να επιδείξει, να δημιουργήσει παράγωγα έργα, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη χρήση προς όφελός του.

8. Με την ανάρτηση υλικού στο mednutrition.gr ή σε κάποιο μέσο κοινωνικής δυκτύωσής του, αναλαμβάνουμε όλη την ευθύνη που σχετίζεται με την ασφάλειά σας. Ωστόσο, κατά τη δημοσίευση περιεχομένου στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τη συσχέτισή του με την ιδιωτική σας ζωή και τη ζωή της οικογένειάς σας.

9. Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και το mednutrition.gr δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την προβολήτης επιχείρησής σας ή για άντληση πελατών.

Με τη συμμετοχή σας στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του medNutrition και στο mednutrition.gr, συμφωνείτε καιαποδέχεσθε να συμμορφωθείτε με τους όρους της Πολιτικής που περιγράφεται παραπάνω.

Η μη αποδοχή αυτών των όρων θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία συμμετοχής σας στις κοινότητες κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης του medNutrition.

To medNutrition διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παραπάνω κανόνες οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλώ πραγματοποιείτε τακτικούς ελέγχους για να επανεξετάζετε την πολιτική μας.

Συμβουλευτική περιεχομένου

Το περιεχόμενο κάθε σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κάθε ιστοθέσης ενημέρωσης, θα πρέπει να έχει μόνο ενημερωτικούς σκοπούς. Το medNutrition δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι πλήρεις, ακριβείς ή έγκυρες. Η πληροφορία αυτή δεν είναι, ούτε θα πρέπει να θεωρείται, ιατρική συμβουλή. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για την παροχή συμβουλών σχετικά μεοποιαδήποτε ανησυχία γύρω από την υγεία σας.