ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ioanna kexrimpari dietitian

Ιωάννα Κεχριμπάρη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, PhD(c)
172032 Προβολές

Σπουδές

Σπούδασα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησα το 2010. Τον Φεβρουάριο του 2013 απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή με κατεύθυνση στην Κλινική Διαιτολογία από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή, είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, στο ίδιο τμήμα, με ερευνητικό θέμα την σχέση των συνηθειών του τρόπου ζωής με τη βαρύτητα της αποφρακτικής άπνοιας ύπνου. Η πτυχιακή μου εργασία διερευνούσε τη συσχέτιση των διαιτητικών συνηθειών με τη μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος, ενώ η μεταπτυχιακή μου διατριβή διερευνούσε το ρόλο της συχνότητας γευμάτων στις συγκεντρώσεις γλυκόζης και ινσουλίνης γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Απασχόληση

Παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες στην περιοχή της Αθήνας, ως ελεύθερη επαγγελματίας, με κατ΄οίκον επισκέψεις και συνεδρίες εξ’ αποστάσεως. Ταυτόχρονα, είμαι εξωτερική συνεργάτης ιδιωτικού νοσοκομείου στην περιοχή της Αθήνας, όπου είμαι υπεύθυνη για τη διατροφική φροντίδα και συμβουλευτική ασθενών και ανήκω στην ομάδα της Επιστημονικής Υποστήριξης του medNutrition.gr, του 1ου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχω συμμετάσχει, επίσης, σε ερευνητικά προγράμματα και σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και σωματικής δραστηριότητας της Περιφέρειας Αττικής, διευρύνοντας έτσι τις γνώσεις και την επαγγελματική μου κατάρτιση.

Κατάρτιση

Η επιστήμη της Διατροφής εξελίσσεται συνεχώς. Γι’ αυτό το λόγο, παρακολουθώ τακτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια που οργανώνονται από ελληνικούς και παγκόσμιους φορείς, επικαιροποιώντας τις γνώσεις μου για τη διατροφή και τη σχέση της με την υγεία.

Eνδιαφέροντα

Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και να πειραματίζομαι με συνταγές! Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει επίσης να παίζω επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής με φίλους. Τέλος, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για έναν αναζωογονητικό περπάτημα σε ένα καταπράσινο πάρκο ή δίπλα στη θάλασσα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χρεμωνίδου 19-21, 116 33, Παγκράτι
210 7561853
6945337549