ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
nopi mixailidou diaitologos diatrofologos

Νόπη Μιχαηλίδου

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σπουδές

Αποφοίτησα από το τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2015. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών μου, θέλησα να λάβω εξειδίκευση στη φροντίδα στον Σακχαρώδη Διαβήτη και έτσι συνεχίζω μέχρι σήμερα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙΘ στο τμήμα της Νοσηλευτικής ακολουθώντας την κατεύθυνση της «Κλινικής Διαβητολογίας».

Απασχόληση

Το 2014 έκανα τις πρώτες διαιτολογικές μου συνεδρίες, ενώ λίγο καιρό αργότερα μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω την πρακτική μου άσκηση στο medNutrition. Από τον Ιανουάριο του 2016 εργάζομαι σε παιδιατρείο της περιοχής μου ως γραμματέας, ενώ παράλληλα παρέχω διατροφική υποστήριξη σε παιδιά που χρήζουν αυτής της ανάγκης. Επιπλέον παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες κάνοντας κατ' οίκον επισκέψεις.

Κατάρτιση

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών μου προσπαθούσα να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τη διατροφή και όσα αυτή περικλείει. Έτσι κατάφερα να παρακολουθήσω το 10ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, μια ομιλία με θέμα «complicated obesity risk and prevention among high risk children and adolescents» και τέλος, το 27ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΔΕΒΕ.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει πολύ στον ελεύθερό μου χρόνο να φτιάχνω παιδικά κάδρα και άλλου είδους χειροποίητες κατασκευές. Τις ελάχιστες ώρες που μου απομένουν καθημερινά τις περνάω στο γυμναστήριο ενώ τις ώρες που βρίσκομαι στο παιδιατρείο, όπου εργάζομαι, λατρεύω να συναναστρέφομαι με βρέφη και παιδάκια διαφόρων ηλικιών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6978164304