ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
nopi mixailidou diaitologos diatrofologos

Νόπη Μιχαηλίδου

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
77859 Προβολές

Σπουδές

Αποφοίτησα από το τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2015. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών μου, θέλησα να λάβω εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη και έτσι ακολούθησα την κατεύθυνση της «Κλινικής Διαβητολογίας» στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Φροντίδα στον Σακχαρώδη Διαβήτη».

Απασχόληση

Το 2014 έκανα τις πρώτες διαιτολογικές μου συνεδρίες, ενώ λίγο καιρό αργότερα μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω την πρακτική μου άσκηση στο medNutrition. Από το 2016 έως Μάρτιο του 2018 εργάστηκα σε παιδιατρείο της περιοχής μου παρέχοντας διατροφική υποστήριξη σε παιδιά που έχρηζαν αυτής της ανάγκης. Από τον Οκτώβρη του 2018 έως σήμερα απασχολούμαι ως γραμματέας σε καρδιολογικό ιατρείο ενώ παράλληλα παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες κάνοντας κατ' οίκον επισκέψεις. Επιπλέον, είχα την τύχη να φιλοξενηθώ από τρία δημοτικά σχολεία της περιοχής μου με σκοπό την ενημέρωση των μικρών μας φίλων για τον ορθό τρόπο διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός παρέχοντάς τους το κατάλληλο εικονογραφημένο υλικό.

Επίσης, μπορείτε να δείτε ένα μέρος της αρθρογράφησής μου εδώ:

  1. Σπόροι Τσία: μάθετε για τη διατροφική τους αξία
  2. Συμπληρώματα ω3 στην εγκυμοσύνη
  3. Ο πουρές στη δίαιτα ενός αθλούμενου
  4. Ελληνικός καφές: απολαυστικός και ευεργετικός
  5. Διαιτητική χοληστερόλη και χοληστερόλη αίματος

michailidou dietitian

Κατάρτιση

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών μου έως και σήμερα προσπαθώ να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τη διατροφή αλλά κυρίως με τη διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη καθώς πλέον αποτελεί ολοένα και πιο συχνά εμφανιζόμενη χρόνια νόσο.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει πολύ στον ελεύθερό μου χρόνο να φτιάχνω χειροτεχνίες και να πηγαίνω γυμναστήριο ενώ τις ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου προσπαθώ να τις αξιοποιώ κάνοντας περίπατο στα γραφικά στενά της Εδέσσης όπου πλέον διαμένω.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6978164304