ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
stamoulia kokkovou diaitologos

Σταμουλία Κοκκοβού

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
16584 Προβολές

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Κατά την πτυχιακή μου μελέτη, επέλεξα να ασχοληθώ με την παθοφυσιολογία και τη θεραπευτική αντιμετώπιση της κοιλιοκάκης. Ακόμη, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+, φοίτησα στο τμήμα Dietetics and Nutrition του Polytechnic Institute of Braganza.

Απασχόληση

Από το 2017 αποτελώ μέλος του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, ως  SEO Specialist, όπου μέσα από την έρευνα και την ανάλυση, συμβάλλω στην πληρότητα των διατροφικών άρθρων με σκοπό την ανάδειξη της ιστοθέσης στις πρώτες θέσεις των ηλεκτρονικών μηχανών αναζήτησης.

Η έγκυρη διατροφική ενημέρωση του κοινού είναι πολύ σημαντική για μένα και έχω τη χαρά να αρθρογραφώ σε ηλεκτρονική (άρθρα, infographic), αλλά και σε έντυπη μορφή (περιοδικό « Ευεξία και Διατροφή» του ΕΛΙΓΑΣΤ).

Επιπλέον, ένα μέρος της αρθρογράφησής μου, μπορείτε να δείτε εδώ:

Κατάρτιση

Mέσα από την πρακτική άσκηση που μου παρείχε το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, εργάστηκα στις κλινικές του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", όπου παρακολούθησα περιστατικά, κυρίως διαβήτη, παχυσαρκίας, καρκίνου και κυστικής ίνωσης σε παιδιά και εφήβους. Ακόμα, ήρθα σε επαφή με το ρόλο του διαιτολόγου στη βιομηχανία τροφίμων μέσω της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΒΕΕ.

Ενδιαφέροντα

Τον ελεύθερο μου χρόνο μου απολαμβάνω βόλτες και στιγμές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Λατρεύω τα ταξίδια και στόχος μου είναι κάθε φορά ένας νέος προορισμός! Αγαπώ να περπατάω στο κέντρο της Αθήνας και να ανακαλύπτω νέα μέρη κρυμμένα σε γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους.