ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
katerina ntale diaitologos

Κατερίνα Νταλέ

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
204141 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Κατερίνα Νταλέ
Κύμη Ευβοίας

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (πρώην τμήμα «Διατροφής» του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης). Η πτυχιακή μου εργασία αφορούσε τις απόψεις των καταναλωτών σχετικά με την διατροφική επισήμανση των τροφίμων, όπου διερευνήθηκαν οι γνώσεις, οι απόψεις και στάσεις των καταναλωτών γύρω από την επισήμανση και την διατροφική ετικέτα των τροφίμων. Πλέον μετά το τέλος των σπουδών μου, στόχος μου είναι να παρέχω τις γνώσεις μου & την απαραίτητη βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και να συνεχίσω να διευρύνω τις γνώσεις μου στην επιστήμη της διατροφής.

Απασχόληση

Η πρώτη μου ενασχόληση στο χώρο της Διατροφής και Διαιτολογίας έγινε στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, στο διαιτολογικό γραφείο του κύριου Παρασκευά Παπαχρήστου. Εκεί είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι ανάμεσα σε πληθώρα περιστατικών που θέλουν να βελτιώσουν την διατροφή τους, καθώς και να αποτελώ μέλος της επιστημονικής ομάδας του medNutrition, του 1ου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά το πέρας της εξάμηνης πρακτικής μου άσκησης συνεχίζω να διατηρώ την συνεργασία μου με το medNutrition στον τομέα της αρθρογράφησης με σκοπό τη συνεχή έγκυρη ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής.

Επιπλέον αποτελώ μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. Ενώ τέλος παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες με κατ΄οίκον επισκέψεις και online συνεδρίες σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τόσο την υγεία τους όσο και την εικόνα του σώματος τους.

Κατάρτιση

Στόχος μου είναι η συνεχής ενημέρωση πάνω στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας. Είναι γνωστό πως αποτελεί μια επιστήμη που συνεχώς εξελίσσεται για το λόγο αυτό φροντίζω να παρακολουθώ σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια. Ενδεικτικά κάποια από τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι τα εξής

  • 12ο Μακεδονικό συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας στην Θεσσαλονίκη
  • Διήμερο σεμινάριο «Λειτουργική διατροφή» που πραγματοποιήθηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη με εισηγητή τον Σταύρο Δεδούκο, ο οποίος βραβεύτηκε για την συμβολή του στο fitness.
  • 18ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο στην Αθήνα
  • 13ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και 1η Επιστημονική συνάντηση παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω τα ταξίδια και το φαγητό, γι’ αυτό φροντίζω σε κάθε νέο προορισμό μου να δοκιμάζω νέες γνεύσεις. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το γυμναστήριο και κυρίως προτιμώ τα ομαδικά προγράμματα, όπου σου προσφέρουν ένα πιο ευχάριστο τρόπο άσκησης, ενώ πάντα βρίσκω χρόνο να περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διαιτολογικό Γραφείο
Κατερίνα Νταλέ
Κύμη Ευβοίας
2222022874
6980433128
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το διαιτολογικό γραφείο της Κατερίνας Νταλέ βρίσκεται στην Κεντρική Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Κύμη. Είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, που εκπνέει θετική ενέργεια και μα πάνω απ΄ολα αγάπη για τη διατροφή. Εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και με διατροφικά εργαλεία για την καλύτερη εκπαίδευση των ατόμων. Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το σωματικό τους βάρος, καθώς και σε άτομα που χρήζουν διατροφικής υποστήριξης λόγω προβλημάτων υγείας.