ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
katerina ntale diaitologos

Κατερίνα Νταλέ

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
1875 Προβολές

Σπουδές

Ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (πρώην Α.Τ.Ε.Ι.). Η πτυχιακή μου εργασία αφορούσε τις απόψεις των καταναλωτών σχετικά με την διατροφική επισήμανση των τροφίμων, όπου διερευνήθηκαν οι γνώσεις, οι απόψεις και στάσεις των καταναλωτών γύρω από την επισήμανση και την διατροφική ετικέτα των τροφίμων. Μετά το τέλος των προπτυχιακών μου σπουδών, ευελπιστώ να απασχοληθώ σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα μπορέσω να παρέχω τις γνώσεις μου & την απαραίτητη βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και να συνεχίσω να διευρύνω τις γνώσεις μου στην επιστήμη της διατροφής.

Απασχόληση

Η πρώτη μου ενασχόληση στο χώρο της Διατροφής και Διαιτολογίας έγινε στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, στο διαιτολογικό γραφείο του κύριου Παρασκευά Παπαχρήστου. Εκεί είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι ανάμεσα σε πληθώρα περιστατικών που θέλουν να βελτιώσουν την διατροφή τους, καθώς και να αποτελώ μέλος της επιστημονικής ομάδας του medNutrition, του 1ου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο. Με αυτό τον τρόπο μου δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου και να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διατροφής.

Κατάρτιση

Στόχος μου είναι η συνεχής ενημέρωση πάνω στην επιστήμης της διατροφής και διαιτολογίας. Για το λόγο αυτό φροντίζω να παρακολουθώ σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια. Ενδεικτικά κάποια από τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι το 12ο Μακεδονικό συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας στην Θεσσαλονίκη καθώς και το διήμερο σεμινάριο «Λειτουργική διατροφή» που πραγματοποιήθηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη με εισηγητή τον Σταύρο Δεδούκο, ο οποίος βραβεύτηκε για την συμβολή του στο fitness.

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω τα ταξίδια και το φαγητό, γι’ αυτό φροντίζω σε κάθε νέο προορισμό μου να δοκιμάζω νέες γνεύσεις. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το γυμναστήριο και κυρίως προτιμώ τα ομαδικά προγράμματα, όπου σου προσφέρουν ένα πιο ευχάριστο τρόπο άσκησης, ενώ πάντα βρίσκω χρόνο να περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Στοιχεία Επικοινωνίας