Διατροφή

Σούπερ μάρκετ και αποθήκευση τροφίμων

17 Απριλίου 2012
3255 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Σούπερ μάρκετ και αποθήκευση τροφίμων

Πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε την αποθήκευση των τροφίμων μετά από τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ; Για να μιλήσω για αυτό το θέμα προσκλήθηκα να μιήσω σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 97,2 Fm και στον δημοσιογράφο κ. Ιωάννου.

Ένας βασικός κανόνας που αγνοούν πολλοί από εμάς είναι η σωστή τοποθέτηση των προϊόντων που ψωνίσαμε στο ψυγείο. Πρέπει να τοποθετούμε τα ευαλλοίωτα τρόφιμα στο μπροστινό μέρος των ραφιών, ώστε να τα καταναλώνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με αυτά που λήγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για να μάθετε τον τρόπο που πρέπει να ψωνίζετε και που θα σας γλιτώσει χρήματα, χρόνο και... θερμίδες, μπορείτε να προμηθευτείτε το πολύ χρήσιμο βιβλίο «Από το ράφι στο καρότσι- Οδηγός διατροφής στο σούπερ μάρκετ»

 

  • Πάρης Παπαχρήστος
    Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

    Ο Πάρης Παπαχρήστος είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc, ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου διατηρεί ένα πολυδιαιτολογικό γραφείο στο Παγκράτι, παρέχοντας διαιτολογικές υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.