Lifestyle

Ασβέστιο, εκτός από τα γαλακτοκομικά που αλλού το βρίσκετε;

31 Μαρτίου 2017
1 λεπτό να διαβαστεί

Η επαρκής πρόσληψη ασβεστίου είναι σημαντική για να «χτίσουμε» γερά οστά όταν είμαστε νέοι αλλά και για να τα διατηρήσουμε δυνατά όσο μεγαλώνουμε. Πόσο ασβέστιο όμως χρειάζεται το σώμα μας για να είμαστε υγιείς και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν καταναλώνει γαλακτοκομικά προϊόντα;

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για το ασβέστιο και συμβουλές για να καλύψεις τις καθημερινές σου ανάγκες στην περίπτωση που δεν καταναλώνεις γαλακτοκομικά προϊόντα.

  • Πηνελόπη Δουβόγιαννη
    Πηνελόπη Δουβόγιαννη Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

    Η Πηνελόπη Δουβόγιαννη είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση (M.Sc.) και πολυετή εμπειρία στην παχυσαρκία. Παρέχει τις διαιτολογικές της υπηρεσίες στο γραφείο της στην Καλαμάτα.

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.