Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Μερίδες: το μέγεθος... μετράει!

από Ιωάννα Κατσαρόλη , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
merides-to-megethos-metraei-book
merides-damaskina-vivlio
merida-makaronia-grothia-vivlio
merides-mpifteki-rizi-me-vasi-to-xeri-mas
megethos-meridas-gemiston-isa-me-dio-konserves
merides-diaitologos-sygrafeas-katsaroli-ioanna
Base price 25,00 €
Sales price 22,50 €
Discount -2,50 €
Κερδίζετε 2,50 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Βάρος: 0.4 kg
Κωδικός: BOOK9789963987122
Εκδόθηκε: Λευκωσία 2011, medNutrition publications
Διαστάσεις: 22 cm x 17 cm
ISBN 9789963987122
Σελίδες: 180

Amazon
Περιγραφη

To φαινόμενο της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού είναι παγκόσμιο. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι προσφερόμενες μερίδες του φαγητού μεγάλωσαν θεαματικά, με αποτέλεσμα και οι καταναλωτές σταδιακά να χάσουν το μέτρο στις μερίδες που καταναλώνουν. Όπως μάλιστα απέδειξε έρευνα του medNutrition, oι Έλληνες καταναλωτές δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.

Αν και πελάτες σας τείνουν να επιλέγουν το εστιατόριο όπου θα δειπνήσουν, με βάση τη μερίδα που προσφέρει, θεωρώντας ότι όσο πιο μεγάλη είναι η μερίδα, τόσο πιο good value for money είναι το εστιατόριο, τότε είναι "θύματα" της ίδιας πλάνης και πρέπει να τους εκπαιδεύσεις αξιοποιώντας το βιβλίο "Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει". Γιατί όπως επισημαίνει η συγγραφέας του, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc, κ. Ιωάννα Κατσαρόλη:

"η σωστή διατροφή θα πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στην ποιότητα και στην ποσότητα που φαγητού που καταναλώνουμε. Δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι τρεφόμαστε σωστά, όταν ο δείκτης της ζυγαριάς μας διαρκώς μετακινείται προς τα δεξιά!"

Το βιβλίο είναι ένας χρήσιμος οδηγός, που θα διδάξει στους πελάτες σας, το σωστό μέγεθος της μερίδας. Για να το πετύχει, η μερίδα κάθε τροφίμου απεικονίζεται συγκρινόμενη με αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής.

Μάλιστα, το βιβλίο δεν περιορίζεται στο να δείξει τις μερίδες σε απλές τροφές, π.χ. τυρί, κρέας, φρούτα, αλλά παρουσιάζει το ιδεατό μέγεθος μερίδας και για σύνθετα ελληνικά φαγητά, όπως το παστίτσιο, οι λαχανοντολμάδες, τα φασολάκια, οι γίγαντες, τα γεμιστά και το σπανακόρυζο.

Δείτε την αντιστοιχία των μερίδων με τα γραμμάρια εδώ

 

newsletter ekptwsh se seira experts

To παραπάνω εκπτωτικό κουπόνι, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ιωάννα Κατσαρόλη
Ιωάννα Κατσαρόλη Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Η Ιωάννα Κατσαρόλη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διατροφή Αθλητών και Αθλούμενων. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Χαλκίδα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του medNutrition και συγγραφέας του βιβλίου «Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει».