Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Από το ράφι στο καρότσι - Οδηγός διατροφής στο supermarket!

από Νίκος Ζέρβας , Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
& Νικολέττα Ντορζή , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., RD
Base price 10,00 €
Sales price 9,00 €
Discount -1,00 €
Κερδίζετε 1,00 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: BOOK9789963987139
Εκδόθηκε: Λευκωσία 2012, medNutrition publications
Ανασκόπηση: Γεώργιος Μπόσκου, Κωνσταντίνος Κούτσικας, Βαγγέλης Δρίσκας
Επιμέλεια κειμένων: Μαίρη Μιχελή, Νεκταρία Καρακώστα
Διαστάσεις: 14.5 cm x 21 cm
ISBN 978-9963-9871-3-9
Σελίδες: 132

Περιγραφη

Τα ψώνια στο σουπερμάρκετ, είναι μια ευχάριστη συνήθεια, αλλά είναι και ανάγκη. Για να ψωνίζεις ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς να ξοδεύεις πολλά και χωρίς να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές, είναι σημαντικό να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα πριν φτάσεις εκεί, καταρτίζοντας μια λίστα αγορών. Έτσι, θα αποφύγεις την αγορά προϊόντων τα οποία ήδη υπάρχουν στο ψυγείο, στον καταψύκτη και στο ντουλάπι σου και θα εξοικονομήσεις χρήματα.

Εκτός όμως από το να κάνεις οικονομικές αγορές, είναι σημαντικό να κάνεις και σωστές αγορές, που να θωρακίζουν την υγεία σου.

Αυτό το βιβλίο θα γίνει ο πολύτιμος βοηθός σου στα καθημερινά ψώνια, καθώς θα σου μάθει αφενός πώς να καταρτίζεις τη λίστα αγορών σου, αφετέρου τι πρέπει να κοιτάς στην ετικέτα του κάθε τροφίμου, πριν το βάλεις στο καρότσι σου.

Το βιβλίο ολοκληρώνεται με συμβουλές για τη σωστή μεταφορά και την αποθήκευση των τροφίμων στο σπίτι.

Ο ένας εκ των δύο συγγραφεών, Διαιτολόγος Διατροφλόγος, Νίκος Ζέρβας, μας αναφέρει για το περιεχόμενο του βιβλίου, στη κάτωθι video συνέντευξη:

 

newsletter ekptwsh se seira wellness

To παραπάνω εκπτωτικό κουπόνι, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Νίκος Ζέρβας
Νίκος Ζέρβας Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Ο Νικόλαος Ζέρβας είναι Διατολόγος-Διατροφολόγος, με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (MSc) στην τεχνολογία ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας. Συγγραφέας του βιβλίου "Από το ράφι στο καρότσι - Οδηγός διατροφής στο supermarket!" των εκδόσεων medNutrition. Παρέχει τις διαιτολογικές υπηρεσίες του, στο γραφείο του στο Κιάτο Κορινθίας.

Ο απώτερος στόχος του δεν είναι μόνο η μείωση βάρους και η βελτίωση των δεικτών υγείας του διαιτώμενου αλλά η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του μέσω των  παρεχόμενων  διαιτολογικών υπηρέσιων είτε δια ζώσης στο  ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στο Κιάτο Κορινθίας είτε εξ αποστάσεως (μέσω viber, Skype, video κλήση)  σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Νικολέττα Ντορζή
Νικολέττα Ντορζή Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., RD