ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
nikos zervas diaitologos diatrofologos

Νίκος Ζέρβας

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
136233 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Νίκος Ζέρβας
Κολοκοτρώνη 18, Κιάτο, Ελλάδα

Σπουδές

Τελείωσα το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολόγιας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θες/νίκης το 2000. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα με επιτυχία το μεταπτυχιακό μου, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) με τίτλο ''Διασφάλιση Ποιότητας '' που έχει ως στόχο να προετοιμάσει ειδικούς επιστήμονες με ολοκληρωμένη εξειδίκευση στην τεχνολογία του ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας, που θα στελεχώσουν τις Ελληνικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες.

Απασχόληση

Η πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία ξεκίνησε στο Γενικό Νοσοκομείο Θες/νίκης ''Αγιος Δημήτριος'' όπου συμμετείχα στην ομάδα όπου ασχολείτο με τον σχεδιασμό προγραμμάτων διατροφής για κλινικές παθήσεις και τον έλεγχο της ποιότητας των γευμάτων. Εν συνεχεία εργάστηκα ως προίστάμενος του διαιτολογικού τμήματος στα κέντρα αδυματίσματος ''ΙΑΣΠΙΣ΄' & ''ΠΡΙΝΟΥ''. Συνεργάστηκα με γυμναστήρια όπως ''Gymfish'',''Aquarium'' και σήμερα στο ''Legend'' παρέχοντας διατροφολογικές συμβουλές. Ειμαι εκπαιδευτής ενηλίκων και διδάσκω σε σεμινάρια που διοργανώνει το υπουργείο παιδείας στο Νομό Κορινθίας σε θέματα διατροφής. Συμμετέχω εθελοντικά στο πρόγραμμα Παιδειατροφή by Epode όπου παίρνει μέρος ο Δήμος Κορίνθου, το οποίο στοχεύει στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Σήμερα διατηρώ ανεξαρτητο διατολογικο γραφείο στο Κιάτο Κορινθίας όπου μου δίνεται η δυνατότητα να έρχομαι σε καθημερινή επαφή με άτομα που χαίρομαι να τα βοηθάω στην βελτίωση της υγείας τους.

Κατάρτιση

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης έχω παρακολούθησει το σεμινάριο "Πέρα από τα όρια της Δίαιτας" για διαιτολόγους που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕΨΕΦ) δίνοτας μου, την δυνατότητα να κατανοήσω τους πελάτες μου καλύτερα.Είναι μια μέθοδος με διατροφικές και Ψυχοεκπαιδευτικές παρεμβάσεις, που απευθύνεται σε χρόνια υπέρβαρους και παχύσαρκους.

Έχω ολοκλήρωση με επιτυχία το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" διάρκειας 100 ωρών που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Ειμαι πιστοποιημένος (IRCA, IEMA) ως ''Lead Auditor'' στα Συστήματα Διαχείρισης ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 20000, ISO 22301 & ISO 27001.

Τέλος, από το 1996, παρακολουθω τις εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής, συμμετέχωντας σε ημερίδες και συνέδρια.

Προβολή ΜΜΕ

Είμαι συντάκτης ενος σημαντικού αριθμό άρθρων που έχουν δημοσιευτει σε εφημερίδες (Απογευματινή κλπ), περιοδικά και ιστοσελίδες (mednutrition.gr, mazimagazne.gr κλπ)

Εχω δωσει ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές συνεντευξεις με θεματα που αφορούν την διατροφή (Kappa Radio FM -87.9 FM, SKAI 100.3 , TV SUPER κλπ).

Zervas nutritionist

Συγγραφική Δραστηριότητα

Είμαι συγγραφέας του δευτέρου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο "Από το Ράφι στο Καρότσι, οδηγός διατροφής στο supermarket" που έρχεται να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ανα καττηγορία τροφίμου, όχι μόνο για να τρώτε σωστά, αλλά και για να αγοράζεται ποιότικα προΪοντα, που αξίζουν την τιμή τους, κάοντας έτσι και οικονομία.

Ενδιαφέροντα

Να απολαμβάνω το καφέ μου μετα από μια κουραστική μέρα με καλούς φίλους συζητώντας θέματα της επικαιρότητας και να παίζω με τους γιούς μου. Μερικές φορές την εβδομαδα να βρίσκω χρόνο για άσκηση.

Διαιτολογικό Γραφείο
Νίκος Ζέρβας
Κολοκοτρώνη 18, Κιάτο, Ελλάδα
2742028282
6974796880
Λίγα λόγια για το γραφείο