Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Λίστα Αγορών 2015

lista-souper-market
lista-souper-market
lista-souper-market
lista-souper-market
lista-souper-market
Base price 9,00 €
Sales price 7,20 €
Discount -1,80 €
Κερδίζετε 1,80 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: PRNT25062015
Εκδόθηκε: Αθήνα 2015, medNutrition publications
Διαστάσεις: 21.3 cm x 30 cm
Απευθύνεται σε αρμόδιους υγείας
Ποσότητα: 50άδα/τμχ
Ανασκόπηση: Δημήτρης Μπερτζελέτος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc.

Περιγραφη

Το να είναι οργανωμένος ο πελάτης σας, προτού περάσει την πόρτα του σούπερ μάρκετ είναι το Α και το Ω, όχι μόνο για να οργανώσει καλύτερα τα γεύματά του, αλλά και να μην ξοδεύει περιττά χρήματα σε τρόφιμα που δεν θα προλάβει να χρησιμοποιήσει και θα χαλάσουν και να μην κάνουν άσκοπες αγορές.

Για να τους βοηθήσει να... οργανωθούν, το medNutrition παρουσιάζει την έντυπη λίστα αγορών. Η μπροστινή της πλευρά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας τεράστιος πίνακας που σαν στόχο να τους βοηθήσει να καταρτίσουν τη λίστα αγορών τους για το σούπερ μάρκετ. Σε αυτόν τον μεγάλο πίνακα, που περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα βασικών αγαθών από 19 κατηγορίες, απλώς τικάρουν τι θέλουν να βάλουν στο καρότσι τους. Δίπλα σε κάθε προϊόν, μπορούν να γράψουν την ποσότητα που επιθυμούν. Στην πίσω πλευρά του εντύπου υπάρχουν διατροφικά tips, σκοπός των οποίων είναι να τους βοηθήσουν να κάνουν τις καλύτερες διατροφικά επιλογές.

Χρησιμοποιήστε το on line εργαλείο shopping list του medNutrition: www.mednutrition.gr/portal/efarmoges/shopping-list

Η λίστα αγορών είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που ξεπήδησε μέσα από το βιβλίο των διαιτολόγων Νίκου Ζέρβα και Νικολέττας Ντορζή «Από το ράφι στο καρότσι - Οδηγός διατροφής στο supermarket». Στο βιβλίο θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ανά κατηγορία τροφίμου, όχι μόνο για να τρως σωστά, αλλά και για να κάνεις οικονομία, αγοράζοντας ακριβώς όσα προϊόντα χρειάζεσαι.

Η έντυπη λίστα αγορών διατίθεται σε διαιτολόγους σε συσκευασίες των 50 τεμαχίων και σε προνομιακή τιμή. Μην διστάζετε! Ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να χρησιμοποιούν τη shopping list και να ψωνίζουν μόνο ότι χρειάζονται. Και δώστε τους μια υπόσχεση που σίγουρα θα τηρηθεί: ότι θα δουν τον λογαριασμό του σούπερ-μάρκετ να κατεβαίνει θεαματικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη video συνέντευξη από το Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, Γιάννη Γιαννάκη, για την χρησιμότητα και αξιοποίηση μιας λίστας αγορών.