Διατροφή

Τι να ΜΗΝ παραγγείλετε στο εστιατόριο

15 Απριλίου 2016
20775 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Τι να ΜΗΝ παραγγείλετε στο εστιατόριο

Photo source: www.bigstockphoto.com

Τρώγοντας έξω...

Οι εξορμήσεις μας σε εστιατόρια, ταβερνάκια και fast food αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς η έξοδος για φαγητό είναι πλέον τρόπος διασκέδασης. Σύμφωνα με σχετική έρευνα ωστόσο, τρώγοντας συχνά εκτός σπιτιού, αυξάνονται επικίνδυνα οι πιθανότητες να βάλουμε κιλά. Συνήθως, οι περισσότερες διατροφικές μας επιλογές έξω είναι πλούσιες σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και ζάχαρη. Κι όμως!

Υπάρχουν τρόποι να διαφυλάξουμε την υγεία μας και τα κιλά μας... Αρκεί να επιλέξουμε σωστά από τον ... κατάλογο και να μην παρασυρθούμε από τις προσφορές!


Διαβάστε επίσης: Φαγητό στο εστιατόριο: έξυπνοι τρόποι, να φάτε υγιεινά! [Δωρεάν EBOOK]


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Bezerra IN, Curioni C, Sichieri R. Association between eating out of home and body weight.. Nutr Rev. 2012 Feb;70(2):65-79. doi: 10.1111/j.1753-4887.2011.00459.x.

Scheibehenne B, Todd PM, Wansink B. Dining in the dark. The importance of visual cues for food consumption and satiety. Appetite. 2010 Dec;55(3):710-3. Epub 2010 Aug 13.

Αναστασία Κόκκαλη
Αναστασία Κόκκαλη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η Αναστασία Κόκκαλη είναι Κλινικός – Διαιτολόγος. Η πολύχρονη εμπειρία της συνδυαστικά με την αγάπη της για το επάγγελμα του διαιτολόγου την καθιστούν αποτελεσματική και φυσικά υπεύθυνη στην διαχείριση καταστάσεων που χρήζουν διατροφική καθοδήγηση. Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έως και σήμερα παρακολουθεί προσωπικά και απόλυτα εξατομικευμένα τον κάθε άνθρωπο που την επισκέπτεται στο προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα. Σκοπός της είναι η σωστή διατροφή να αποτελεί έναν νέο τρόπο ζωής