ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Anastasia Kokkali diaitologos

Αναστασία Κόκκαλη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
203583 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Αναστασία Κόκκαλη
Μητροπολίτου Γρ. Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, όπου ζω και εργάζομαι. Πήρα το πτυχίο μου με Άριστα από το Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian University, της Γλασκώβης στην Σκωτία με τίτλο ‘Ανθρώπινη Διατροφή και Κλινική Διαιτολογία.

Απασχόληση

Διατηρώ Νόμιμο Διαιτολογικό Γραφείο με Άδεια Άσκησης Επαγγελματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είμαι Υπεύθυνη Διαιτολόγος στο Κέντρο Αποκατάστασης ‘Η Αναγέννηση’ από το 2005. Έχω εργαστεί ως Διαιτολόγος στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για 5 χρόνια. Έχω εργαστεί επίσης για 4 χρόνια ως καθηγήτρια στους σπουδαστές της ειδικότητας «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής» «Αισθητικής» και ‘Σεφ’ σε ιδιωτικό ΙΕΚ και Ιδιωτικό Κολλέγιο.

Anastasia Kokkali diaitologos

Δραστηριότητες

Ενημερώνομαι τακτικά για τις εξελίξεις στον κόσμο της Επιστήμης της Διατροφής λαμβάνοντας μέρος σε Ιατρικά Συνέδρια και Συνέδρια Διατροφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολλές εκδηλώσεις σχετικά με την Προώθηση της Υγιεινής Διατροφής και σε σεμινάρια Διατροφής και Παχυσαρκίας.

Έχω συνεργαστεί με εταιρείες τροφίμων και εστιατόρια για τον σχεδιασμό υγιεινού μενού. Αρθρογραφώ σε περιοδικά, εφημερίδες, ιστοσελίδες και site που αφορούν την διατροφή και την υγεία και παράλληλα έχω πολύχρονη τηλεοπτική παρουσία. Είχα δική μου εκπομπή στην ΕΤ3 με τίτλο ‘Οικολογία και Διατροφή’.

Ήμουν διαιτολόγος στην εκπομπή ‘400km Extra Large’. Είχα συμμετοχή με δική μου στήλη διατροφής σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1, στο Μακεδονία TV, και στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV. Έχω συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές πανελληνίως ως καλεσμένη για θέματα που αφορούν την ανθρώπινη διατροφή. H πιο πρόσφατη τηλεοπτική μου συνεργασία ήταν η συμμετοχή μου ως Διατροφολόγος στο Greece’s Next Top Model 2.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μητροπολίτου Γρ. Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
2310224627
6974451450
Διαιτολογικό Γραφείο
Αναστασία Κόκκαλη
Μητροπολίτου Γρ. Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
2310224627
6974451450
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το γραφείο λειτουργεί από το 2001 μέχρι σήμερα και είναι νόμιμο. Η φιλοσοφία μου από την αρχή ήταν και παραμένει ίδια: Να γίνω συνοδοιπόρος με όποιον αρχίζει το ταξίδι του στον κόσμο της Υγιεινής Διατροφής. Από την αρχή έως και σήμερα παρακολουθώ προσωπικά και απόλυτα εξατομικευμένα τον κάθε άνθρωπο που με επισκέπτεται. Σκοπός μου είναι η σωστή διατροφή να αποτελεί έναν νέο τρόπο ζωής. Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα με στόχο την ολοκληρωμένη σύγχρονη αντιμετώπιση και υποστήριξη όσων ενδιαφέρονται να αλλάξουν την διατροφή τους είτε για να χασουν κιλά είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. Παραμένω στις αρχές τις επιστήμης μου και αντίστοιχα εκπονώ το διατροφικό πρόγραμμα με ευθύνη και αγάπη προς τον άνθρωπο.