Κουζίνα

Συνταγές εύκολες, υγιεινές και φθινοπωρινές

30 Οκτωβρίου 2012
1008 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Συνταγές εύκολες, υγιεινές και φθινοπωρινές

Photo source: www.bistockphoto.com

Η μέρα μικραίνει, τα βράδια διαρκούν περισσότερο, οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλότερες. Αυτό είναι το φθινόπωρο. Είναι η εποχή που αρχίζουμε οι Έλληνες να βρισκόμαστε περισσότερες ώρες στο σπίτι. Η ‘ρουτίνα’ της καθημερινότητας μπαίνει πλέον για τα καλά, οπότε τι καλύτερο από το να προτείνουμε 3 εύκολες συνταγές. Συνταγές που χρειάζονται απλά υλικά και λίγο χρόνο ή κόπο. Για να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια γευστική μινεστρόνε, να συνδυάσετε το σπανάκι με τον κιμά και να ζήσετε πατάτες με σάλτσα καρυδιού, μεταβείτε στο ακόλουθο Link.

  • Δημήτρης Π. Μπερτζελέτος
    Δημήτρης Π. Μπερτζελέτος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

    Ο Δημήτρης Μπερτζελέτος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Τρίπολη, συνεργάζεται επιστημονικά στην ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Αποκατάστασης "Παλλάδιον"

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.