Συστάσεις Διατροφής

medNutrition: Λύστε τις απορίες σας για θέματα διατροφής

09 Σεπτεμβρίου 2011
14484 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
icons se sxesi me ti diatrofi

Με αφορμή τη δημιουργία του site του mednutrition ήμουν προσκεκλημένος στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Ψηφιακή Ελλάδα».

Με αυτόν τον τρόπο ενημέρωσα το κοινό για τα όσα μπορεί να δει στο site μας. Κάποια από αυτά είναι videos, που αφορούν σε θέματα που άπτονται της Μεσογειακής Διατροφής, newsletters στα οποία μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε και να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις, για νέα άρθα και ειδήσεις, ψηφοφορίες στις οποίες μπορεί να λαμβάνει μέρος, να βλέπει συνταγές που θα λύσουν τη «σπαζοκεφαλιά» του «τι θα μαγειρέψω σήμερα», αλλά και άρθρα σχετικά με την αθλητική διατροφή, τους μύθους και τις αλήθειες στη διατροφή μας και πολλά άλλα, που θα σας κάνουν την υγιεινή διατροφή... τρόπο ζωής.

Εκπομπή: Ψηφιακή Ελλάδα Κανάλι: ΕΤ1

Πάρης Παπαχρήστος
Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Πάρης Παπαχρήστος παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς για πάνω από 15 χρόνια, συμβάλλοντας σε βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Ως πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. έχει ευρύτερη επιστημονική γνώση, η οποία συνδυάζεται στις διαιτολογικές συνεδρίες με την προσωπική του εμπειρία.
 
Είναι ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχει είτε στο Παγκράτι είτε αξιοποιώντας skype και viber σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με χιλιάδες ανθρώπους, έχει δει τι είναι αποτελεσματικό και όχι.