Δίαιτα

Με ποιον τρόπο η καθιστική ζωή μπορεί να μας παχύνει;

της Ηλιάνας Ηλιοπούλου
20 Ιουλίου 2015
9240 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Με ποιον τρόπο η καθιστική ζωή μπορεί να μας παχύνει;

Θυμάμαι ότι είχα γεννήσει λίγες εβδομάδες πριν, όταν με πήραν τηλέφωνο για να μιλήσω για την διατροφη στην καθιστική ζωή, κάτι που βίωσα σε ολόκληρο το μεγαλείο του στη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης μου, ύστερα από οδηγίες του γιατρού.

Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της εγκυμοσύνης, για έναν δραστήριο άνθρωπο σαν κι εμένα, που η άσκηση είναι τρόπος ζωής.

Έτσι, ήταν μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε στην εκπομπή για το πόσο προσεκτικοί οφείλουμε να είμαστε όταν ακολουθούμε μια αμιγώς καθιστική ζωή και να ξεκαθαρίσουμε μέσα απο παραδείγματα σνακ και γευμάτων πόσο δύσκολο είναι να καούν οι θερμίδες τους, καθώς και πόση διάρκεια αλλά και ένταση άσκησης θα μας βοηθούσε να κάψουμε αυτές τις θερμίδες! Αξίζει να εντάξουμε τη γυμναστική στη ζωή μας, σε όποια μορφή μας αρέσει! Δίνει ελευθερία στο πιάτο και αυτό αξίζει! Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

Εκπομπή: My Life Δημοσιογράφος: Κεφαλογιάννης Μιχάλης Κανάλι: MEGA

  • Ηλιάνα Ηλιοπούλου
    Ηλιάνα Ηλιοπούλου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

    Η Ηλιοπούλου Ηλιάνα είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (M.Sc) στην κλινική διαιτολογία. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο δικό της γραφείο στο Περιστέρι παρέχοντας διατροφική υποστήριξη σε υγιείς αλλά και σε ασθενείς, ενώ παράλληλα συμμετέχει και σε διάφορες δράσεις ως συνεργάτης του Mednutrition.