Διατροφή

Ακτινογραφώντας το μπέικον

της Νάνας Καλαφάτη
02 Απριλίου 2013
21882 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
pshmeno bacon se piatela

Το quiz αυτό καλείται να λύσει συχνές απορίες σας σχετικά με το "τι εστί τελικά μπέικον;". Είναι ένα αλλαντικό που ηχεί ως κάτι πολύ βλαβερό στα αυτιά μας και, όπως για πολλά τρόφιμα, έτσι και για το μπέικον υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την κατανάλωσή του.

Οι περισσότεροι καταναλωτές ή ακόμη και λάτρεις του μπέικον δεν γνωρίζουν βασικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Είναι αλήθεια, πως το μπέικον αποτελεί μια λιπαρή και υψηλή σε νάτριο τροφή, συνεπώς είναι προτιμότερο να αποφεύγεται. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζετε τους σωστούς λόγους για τους οποίους το μπέικον θεωρείται βλαβερό.

Απαντήστε στο παρακάτω quiz, λοιπόν, και αποκομίστε πληροφορίες όπως το κρέας από το οποίο φτιάχνεται, τη διατροφική του αξία σε σύγκριση με άλλα τρόφιμα και το κατά πόσο τελικά είναι απαγορευτική η κατανάλωσή του.

Kαλά αποτελέσματα!

error messagebox
00:00

Νάνα Καλαφάτη
Νάνα Καλαφάτη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Ph.D.c.