Διατροφή

Τι να διαλέξω από το σούπερ μάρκετ όταν κάνω δίαιτα;

25 Απριλίου 2014
18156 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
Τι να διαλέξω από το σούπερ μάρκετ όταν κάνω δίαιτα;

Photo source: www.bigstockphoto.com

Πώς χάνονται τα κιλά;

Πήρατε την απόφαση να χάσετε το περιττό βάρος και είστε έτοιμος –η για μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Πολλοί ισχυρίζονται ότι «κόβοντας το βραδινό» ή «αποφεύγοντας τα γλυκά», τα περιττά κιλά χάνονται εύκολα. Εν μέρει ορθό, όμως ο σωστός σχεδιασμός απαιτεί να ληφθούν υπόψη μία σειρά από παράγοντες, και ένας από αυτούς είναι η συμπεριφορά μας κατά την αγορά τροφίμων.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/legislations/sociable_legislations/food_notification

World Health Organisation Report. Food based dietary guidelines in the WHO European Region, Nutrition and Food Security Programme, WHO Regional Office for Europe, 2003. http://www.euro.who.int/en/health-topics/disease-prevention/nutrition/publications/technical-documents/dietary-recommendations-and-nutritional-requirements/food-based-dietary-guidelines-in-the-who-european-region

Γεώργιος Σαλταούρας
Γεώργιος Σαλταούρας Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, PhD, ANutr

Ο Γιώργος Σαλταούρας είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Oxford Brookes στον τομέα της Διατροφής και Αγωγής Υγείας και μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Διατροφολόγων. Διδάσκει στο ίδιο Πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα αρθρογραφεί για το medNutrition από το 2013.