Δίαιτα

Διατροφή της ξαπλώστρας

της Ηλιάνας Ηλιοπούλου
04 Αυγούστου 2015
6618 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Διατροφή της ξαπλώστρας

Εν όψει καλοκαιριού, μου ζητήθηκε να μιλήσω σε ραδιοφωνική εκπομπή του Parapolitika FM για τη διατροφή "της ξαπλώστρας", όπως μου είπαν!

Βέβαια, ακούγοντας τον τίτλο, όπως θα συνέβαινε στον καθένα, έτσι και σε εμένα, το μυαλό μου σχημάτισε την εικόνα του κλασικού Έλληνα, που είναι ξαπλωμένος στην παραλία με το κλαμπ σάντουιτς δίπλα, το παγωτό, τον καφέ και τα μπισκότα για τη λιγούρα! Ό,τι δηλαδή εμείς οι διαιτολόγοι, οι ...κακοί της υπόθεσης δηλαδή, καλούμαστε κάθε φορά να "απαγορεύσουμε" σε όσους θέλουν μέσα στο καλοκαίρι να μην παρεκτραπούν! Γι' αυτό μιλήσαμε στην κουβέντα μας αυτή, για την τάση του Έλληνα που όλη τη χρονιά δεν προλαβαίνει να φάει και είναι με έναν καφέ σχεδόν όλη την ημέρα, αλλά στις καλοκαιρινές του διακοπές "δεν τον προλαβαίνουμε"! Έχει ενδιαφέρον να το ακούσετε!

 

  • Ηλιάνα Ηλιοπούλου
    Ηλιάνα Ηλιοπούλου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

    Η Ηλιοπούλου Ηλιάνα είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (M.Sc) στην κλινική διαιτολογία. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο δικό της γραφείο στο Περιστέρι παρέχοντας διατροφική υποστήριξη σε υγιείς αλλά και σε ασθενείς, ενώ παράλληλα συμμετέχει και σε διάφορες δράσεις ως συνεργάτης του Mednutrition.