Lifestyle

Τα 10 τοπ διατροφικά profile στο Instagram

του Μιχάλη Κάβδα
18 Απριλίου 2016
23163 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Τα 10 τοπ διατροφικά profile στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα πιο δυνατά social media πλέον και έρχεται να συμπληρώσει την καθημερινότητά μας μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζουν συνεχώς οι instagrammers και μας κάνουν να λιγουρευόμαστε τα φαγητά τους αλλά και τις στιγμές που ζούνε!

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε να είναι κάποιος τόσο διάσημος στο Instagram καθώς δεν βγάζει μόνο φωτογραφίες τα φαγητά! Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί μαγειρεύουν, προετοιμάζουν το φαγητό και την εμφάνισή του και στη συνέχεια σκαρφαλώνουν πάνω στο τραπέζι για να τραβήξουν μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες με σκοπό να πετύχουν την μια καλή που θα ανεβάσουν.

Δεν σταματάει όμως εκεί αυτή η θετική τρέλα που τους διακατέχει! Όλο αυτό είναι ένας τρόπος ζωής που χρησιμοποιούν και οι ίδιοι. Τα φαγητά αυτά λοιπόν δεν πάνε στα σκουπίδια μετά αλλά στο στομάχι των ίδιων και των φίλων τους!

Έψαξα να βρω ποια είναι τα profile με το μεγαλύτερο διατροφικό ενδιαφέρον με κριτήρια τη συνέπεια στις δημοσιεύσεις, πόσο διατροφικά είναι τα πιάτα που παρουσιάζουν αλλά και ποιοτικά σωστά! Τέλος έλαβα υπόψη μου και τους followers σε σχέση με το χρόνο ζωής του profile.

Επειδή όμως γνωρίζω πόσο social media fanatics είστε δεν θα σας καθυστερήσω άλλο και θα σας αφήσω να απολαύσετε το slideshow!

Μιχάλης Κάβδας
Μιχάλης Κάβδας Διαιτολόγος - Διατροφολόγος