Οικογένεια

10 + 1 top εφαρμογές apps για τις μανούλες που θηλάζουν

της Ειρήνης Βότση
28 Ιουλίου 2023
42948 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
10-1-top-efarmoges-apps-gia-tis-manoyles-pou-thilazoun

Photo source: www.bigstockphoto.com

Ο θηλασμός είναι ζωτικής σημασίας τόσο για το μωρό όσο και για τη μανούλα και στην εποχή της τεχνολογίας στην οποία βρισκόμαστε εννοείται πως θα σχεδιάζονταν εφαρμογές που διευκολύνουν και βοηθούν τις θηλάζουσες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Έψαξα και σας προτείνω τις 10 καλύτερες εφαρμογές για μανούλες που θηλάζουν αυτή την περίοδο της ζωής τους, έχοντας ως κριτήριο τις υψηλές βαθμολογίες των χρηστών και τις αξιολογήσεις τους.

1. Δωρεάν παρακολούθηση θηλασμός ? Breastfeeding app

Αυτή η εφαρμογή είναι ένας εύχρηστος και αξιόπιστος βοηθός για το θηλασμό του νεογέννητου μωρού σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον θηλασμό, τα μπιμπερό, τις στερεές τροφές και την άντληση γάλακτος. Μπορείτε να αποθηκεύετε την αλλαγή πάνας, τις περιόδους ύπνου και τα αποτελέσματα του ύψους και της μέτρησης βάρους του μωρού σας. Είναι στα ελληνικά. Οι περισσότερες λειτουργίες είναι δωρεάν.

Android rating: 4.7 αστέρια

2. Παρακολούθηση θηλασμού, αρχείο καταγραφής αντλίας

Αποτελεί ένα πρόγραμμα παρακολούθησης του θηλασμού, της άντλησης, της σίτισης με μπιμπερό, της κατανάλωσης στερεών τροφών, παρακολούθηση του αριθμό των υγρών και / ή βρώμικων πανών του μωρού σας, του προγράμματος ύπνου, του ύψους και του βάρους και πολλά άλλα. Με το πάτημα ενός κουμπιού το ιστορικό φροντίδας του μωρού σας θα αποθηκευτεί στην εφαρμογή, όπου θα έχετε ένα εύκολο στη διατήρηση ιστορικό της ανάπτυξης του μωρού σας. Είναι στα ελληνικά. Κάποια προϊόντα εντός εφαρμογής χρεώνονται.

Android rating: 4.7 αστέρια

3. Baby Tracker - Newborn Feeding, Diaper, Sleep Log

Σχεδιασμένο από πολυάσχολους γονείς, για πολυάσχολους γονείς, αυτή η εφαρμογή είναι απλή και γρήγορη για να παρακολουθείτε τις συνήθειες του μωρού σας καθημερινά καθώς και όλες τις σημαντικές πληροφορίες του παιδιού σας για τους γιατρούς. Είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν αλλά προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Android rating: 4.6 αστέρια

4. Baby Manager - Breastfeeding Log and Tracker

Απλή και διαισθητική εφαρμογή, θα σας δώσει την ηρεμία του μυαλού καθώς αναλαμβάνει την παρακολούθηση του μικρού σας και σας υπενθυμίζει εγκαίρως όλα όσα χρειάζεται να κάνει καθημερινά ένας γονέας. Καταγράφει τους θηλασμούς, τον ύπνο, τις αλλαγές πάνας και την ανάπτυξη του μωρού σας. Είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν αλλά προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Android rating: 4.7 αστέρια

5. Baby tracker - feeding, sleep and diaper

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αριθμό των θηλασμών, την καθημερινή σίτιση του μωρού σας, τον ύπνο του, την συχνότητα αλλαγών της πάνας και να κρατάτε ημερολόγιο και σημειώσεις. Είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν.

Android rating: 4.9 αστέρια

6. Nursing Timer Tracker

Περιλαμβάνει καταγραφή θηλασμού, σίτιση μπουκαλιών, άντληση, καταγραφή ύπνου και πόσες πάνες άλλαξε το μωρό σας. Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Περιέχει επιπλέον:

  • Ήχους ύπνου
  • Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών
  • Σκοτεινή λειτουργία για νυχτερινή χρήση

Android rating: 4.6 αστέρια

7. BabyAppy: breastfeeding, sleep and diapers tracker

Κύρια χαρακτηριστικά του είναι πως μπορείτε να κρατήσετε ημερολόγιο και σημειώσεις για το θηλασμό, τα ταΐσματα που γίνονται με μπιμπερό, τις στερεές τροφές (συμπληρωματική διατροφή), τις πάνες που αλλάζετε και καταγραφή ύπνου. Επίσης μπορείτε να έχετε ημερήσια και περιοδικά στατιστικά στοιχεία των πληροφοριών που περνάτε στην εφαρμογή.

Είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν. Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Android rating: 4.7 αστέρια

8. Baby Care Tracker – Breastfeeding

Φροντίδα των παιδιών γίνεται εύκολη με αυτή την απλή και χρήσιμη εφαρμογή για μαμάδες που χρειάζονται την παρακολούθηση του μαστού ή του μπιμπερό, της άντληση και τις αλλαγές της πάνας.

Είναι στα αγγλικά. Όλες οι λειτουργίες είναι δωρεάν! Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις εντός της εφαρμογής! Έχει ωραία γραφικά.

Android rating: 4.8 αστέρια

9. Baby Daybook - Παρακολούθηση θηλασμού & φροντίδας

Αυτή είναι κατάλληλη εφαρμογή καταγραφής και παρακολούθησης θηλασμού, πάνας, σίτισης (μπουκάλια/ στέρεα τροφή) και καμπυλών ανάπτυξης του μωρού σας. Επίσης είναι ανεκτίμητη ως εφαρμογή παρακολούθησης της υγείας του μωρού καθώς μπορείτε να έχετε ιατρικό ιστορικό ημερολόγιο, ημερολόγιο καταγραφής της θερμοκρασίας του μωρού σας και της σωματικής του άσκησης. Είναι στα ελληνικά.

Είναι δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής.

Android rating: 4.6 αστέρια

10. Baby Connect (activity log)

Αυτή είναι η τέλεια εφαρμογή για να παρακολουθείτε πολλά διαφορετικά πράγματα για το μωρό σας, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος διατροφής του. Μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα για να τα μοιραστείτε με τον/ την σύντροφό σας. Το Baby Connect είναι η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης μωρών από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Διαθέτει γραφικές αναφορές και διαγράμματα, εβδομαδιαία μέση τιμή, ημερολόγιο φαρμάκων, εμβολίων, χρονοδιακόπτες, ειδοποιήσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα, εξαγωγή δεδομένων, εύχρηστη σύνδεση και σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε πληροφορίες με τον/ την σύζυγό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Ωραία γραφικά. Είναι στα αγγλικά. Κοστίζει 3,89 ευρώ.

Android και iOS rating: 4.8 αστέρια

11. Huckleberry: Baby & Child Tracker, Sleep Experts

Αποκτήστε την καθοδήγηση γονέων που θέλετε από πραγματικούς ειδικούς και παρακολουθήστε την καθημερινή μέρα του παιδιού σας για να μάθετε τις φυσικές του συνήθειες. Βασισμένο σε γονείς μικρών παιδιών. Περιλαμβάνει καταγραφή ύπνου, θηλασμού, άντλησης, μπουκαλιών, αλλαγές πάνας, ημερολόγιο λήψης φαρμάκων, θερμοκρασίας και καμπυλών ανάπτυξης. Η εφαρμογή αυτή αντιλαμβάνεται ότι κάθε οικογένεια είναι μοναδική και ότι η ίδια προσέγγιση σε κάποιο θέμα δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο. Είναι στα αγγλικά. Είναι δωρεάν αλλά προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Android rating: 4.8 αστέρια

Ειρήνη Βότση
Ειρήνη Βότση Διαιτολόγος - Διατροφολόγος