Νέα - Ειδήσεις

Ημέρες Ομορφιάς και Υγείας

18 Μαρτίου 2019
5994 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
deltio-typou-imeres-omorfias-kai-ygeias

Μια νέα πρωτοποριακή πολυμορφική εκδήλωση για την Υγεία, την Ομορφιά και τον Αθλητισμό  θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στον Λαιμό Βουλιαγμένης, υπό τη διοργάνωση του Περιοδικού Υγεία και Ομορφιά, από τις 8:30 έως τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Οι Ημέρες Υγείας και Ομορφιάς θα καλωσορίσουν το καλοκαίρι με μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την υγεία, την ομορφιά και τον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα διεξαχθούν αθλητικοί αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος (SwimRun), ενώ παράλληλα θα εκτυλιχθούν δραστηριότητες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας με πολλούς διαγωνισμούς και δώρα!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να αγοράσει σε ειδικές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, την ευεξία και τον αθλητισμό σε έναν ευχάριστο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο στο περιεχόμενο της εκδήλωσης. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε δρώμενα ευεξίας και αθλητισμού, όπως αγώνες κολύμβησης, τρεξίματος, yoga, SUP, Ski, καταδύσεις και άλλα.

Για τους αθλητικούς αγώνες Swim+Run δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

“Be Healthy… Be Beautiful”

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ: Τηλ: 210 984 3274, info@y-o.gr & Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης: Τηλ: 210 896 2416, nov@nov.gr