Νέα - Ειδήσεις

Βρεφικά δημητριακά Nestlé: Ανανεωμένες συσκευασίες & πάνω από 50% δημητριακά για το μωρό σου!

30 Οκτωβρίου 2018
4197 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
deltio tupou vrefika dimitriaka nestle

Γιατί κάθε κουταλιά μετράει, ειδικά όταν πρόκειται για τη διατροφή του μωρού σου!

Γνωρίζετε ποιο είναι το Νο1 συστατικό στα Βρεφικά Δημητριακά Nestlé; Μα φυσικά τα δημητριακά! Τώρα με νέα, ανανεωμένη συσκευασία, αλλά με την ίδια πάντα ποιότητα και γεύση, τα βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι τα μόνα που περιέχουν πάνω από 50% δημητριακά που προέρχονται από 100% φυσικά σιτηρά, ειδικά επιλεγμένα για βρέφη. Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες των μωρών, αλλά και των μαμάδων, η Nestlé προσφέρει μια σειρά βρεφικών δημητριακών, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που δίνουν στο μωρό σου την ενέργεια που χρειάζεται για να ανακαλύψει τον κόσμο. Ρυζάλευρο με Βανίλια, Φαρίν Λακτέ και Δημητριακά με Μπισκότο – όλα τα βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, βιταμίνες και άλλα μέταλλα, γιατί... κάθε κουταλιά μετράει!

Όλες οι μαμάδες θέλουν να προσφέρουν στο μωράκι τους το καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για τη διατροφή του. Όταν ένα μωρό ξεκινά τις στέρεες τροφές, μεταξύ του 4ου και 6ου μήνα, οι διατροφικές του ανάγκες είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Τα δημητριακά αποτελούν μια από τις σημαντικότερες ομάδες τροφίμων, ειδικά στη βρεφική ηλικία, καθώς προσφέρουν ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, αλλά μπορούν και να συνδυαστούν με γάλα ή φρούτα για να συμπληρώσουν επαρκώς τη διατροφή του βρέφους. 

Το Ρυζάλευρο Βανίλια της Nestlé, κατάλληλο από τον 4ο μήνα, έρχεται σε πρακτική συσκευασία 350g και περιέχει 7 ολόκληρα γεύματα για να καλύψει τις ανάγκες μίας εβδομάδας, ενώ παράλληλα προσφέρει στο μωρό σας:

  • Πάνω από το 70% της ημερήσιας πρόσληψης σε ΣΙΔΗΡΟ με 1 γεύμα!*
  • Βιταμίνη C που βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου
  • Ασβέστιο και Βιταμίνη D που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών
  • Ψευδάργυρο, βιταμίνες A & C που βοηθούν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • 54% δημητριακά σε κάθε κουταλιά
  • Υπέροχη γεύση και βελούδινη υφή
  • Δεν περιέχει γλουτένη

Από τον 6ο μήνα το μωρό σας μπορεί να απολαύσει τη γνωστή και λατρεμένη Φαρίν Λακτέ της Nestlé, που γεμίζει ενέργεια τα μωρά με πάνω από το 70% της ημερήσιας πρόσληψης σε ΣΙΔΗΡΟ με 1 γεύμα!*, ασβέστιο και Βιταμίνη D που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών, αλλά και ψευδάργυρο, βιταμίνες A & C που βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος!

Με τα Βρεφικά Δημητριακά Μπισκότο της Nestlé, από τον 6ο μήνα δίνεις ακόμα περισσότερη ποικιλία στη διατροφή του μωρού σου χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς στην ποιότητα προσφέροντας πάνω από 50% δημητριακά σε μια κουταλιά!

Όταν λοιπόν είναι η ώρα να επιλέξεις, θέλεις να ξέρεις ότι επιλέγεις το καλύτερο! Τα βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει το μωρό σου τις στέρεες τροφές γιατί του προσφέρουν ποικιλία στη γεύση, στην υφή και σταδιακή εισαγωγή στη γλουτένη.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από τη φροντίδα που μια μητέρα προσφέρει στο μωράκι της. Γι’ αυτό… μια δεύτερη ματιά είναι σημαντική όταν πρόκειται για τη διατροφή του μωρού σου!

*Ποσοστό διατροφικής τιμής αναφοράς σύμφωνα με την Οδηγία 2006/125/ΕΚ

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στη σελίδα των βρεφικών δημητριακών της Nestlé: https://www.nestlebaby.gr/brand/vrefika-dimitriaka-nestle