Νέα - Ειδήσεις

«Ο Παπαγάλος έφτασε Today... κι έφυγες για “Φεύγα”» από τα Todaylicious & Today’s Delicious Stores

04 Μαΐου 2017
4833 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
o loumidis papagalos kai ta todaylicious diorganwnoun tournoua tavli

Για άλλη μια φορά τα καταστήματα Todaylicious και Today’s Delicious Stores εκπλήσσουν με τον πιο δημιουργικό διαγωνισμό ή μάλλον... τουρνουά!

Παρέα με τον αγαπημένο, παραδοσιακό ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος διοργανώνουν το πιο διασκεδαστικό Τουρνουά Τάβλι το οποίο θα παρουσιάσει ο γνωστός stand-up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου!

Τα βήματα συμμετοχής είναι απλά. Μπαίνοντας στις επίσημες σελίδες των Todaylicious και Today’s Delicious Stores στο Facebook έως και τις 30/4 στην σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού ο χρήστης μπορεί να κάνει επισήμανση στα σχόλια ένα φίλο που θέλει να προκαλέσει σε μονομαχία στα τρία κλασσικά παιχνίδια «Πόρτες / Πλακωτό/ Φεύγα». Αν, όμως, κάποιος θέλει να συμμετάσχει μόνος, γράφει το σχόλιο με hashtag #TavladorosToday και αφήνει την τύχη να ορίσει το αντίπαλον δέος!

Ταβλαδόροι, φίλοι και περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δύο αποκλειστικές Today συνταγές Λουμίδης Παπαγάλος, ενώ οι 32 συμμετέχοντες θα αποκτήσουν το δικό τους αναμνηστικό συλλεκτικό τάβλι Λουμίδης Παπαγάλος. Ο μεγάλος νικητής κερδίζει ένα tablet της Samsung ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από μια αυτόματη μηχανή παρασκευής Ελληνικού καφέ Beko!

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κατάστημα Todaylicious επί της οδού Πολυτεχνείου 57 απέναντι απ’ τα Λαδάδικα, στην Θεσσαλονίκη στις 06-07/05 ως κεντρικό δρώμενο ενός πιο διευρυμένου, εορταστικού event με μουσική και πολλές εκπλήξεις για όλους που θα κορυφωθεί με την πανηγυρική λήξη του Τουρνουά!

Ο Παπαγάλος έφτασε Today... κι έφυγες για «Φεύγα»!!!