Νέα - Ειδήσεις

H Barilla Hellas στηρίζει την κιβωτό του κόσμου καλύπτοντας τις ανάγκες σίτησης 450 παιδιών για ένα χρόνο

03 Νοεμβρίου 2015
8529 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
H Barilla Hellas στηρίζει την κιβωτό του κόσμου καλύπτοντας τις ανάγκες σίτησης 450 παιδιών για ένα χρόνο

Η Barilla Hellas, συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία, στηρίζει έμπρακτα ενέργειες και δράσεις που έχουν στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Barilla Hellas αντιμετωπίζει με ευαισθησία το έργο που επιτελεί η «Κιβωτός του Κόσμου» και στέκεται αρωγός -για ακόμη μια φορά- προσφέροντας προϊόντα Barilla που θα καλύψουν τις ανάγκες σίτισης 450 παιδιών για ένα ολόκληρο έτος, συμβάλλοντας στο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού.

«Στην Barilla είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στο σπουδαίο έργο που επιτελεί η Κιβωτός του Κόσμου αλλά και βαθιά συγκινημένοι που έχουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά που φροντίζει ο Οργανισμός» δήλωσε ο Γιάννης Μιαούλης, Υπεύθυνος Προϊόντων Barilla, κατά την ανακοίνωση της δωρεάς που πραγματοποιήθηκε σε απευθείας μετάδοση από την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών.

Οδηγός της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργίας της εταιρείας είναι πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θρεπτικό φαγητό και να απολαμβάνουν μια καλή ζωή διαχρονικά. Εξ αυτού ορμώμενη, η Barilla Hellas θεωρεί αυτονόητη την παρουσία της δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παραμένοντας άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες τις αλληλεγγύης και της προσφοράς.