Διαγωνισμοί

Κερδίστε το σνακ σας για ένα μήνα με τις νέες μπάρες δημητριακών FITNESS® με φράουλα και cranberries!

10 Απριλίου 2018
20307 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
diagwnismos bares dimitriakwn fitness

Πάρε την ενέργεια μαζί σου από το πρωί!

Οι νέες φρουτένιες μπάρες δημητριακών FITNESS® με φράουλα και cranberries είναι πλέον γεγονός και πρόκειται να καταπλήξουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο λαχταριστός συνδυασμός των φρούτων και των δημητριακών πάνω σε μία πλούσια βάση με γεύση γιαουρτιού, κάνει το σνακ αυτό τόσο απολαυστικό όσο και θρεπτικό!

Όπως όλες οι μπάρες δημητριακών FITNESS®, φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή φυτικών ινών και βιταμινών του συμπλέγματος Β, που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Για αυτό, μπορείς είτε να τις καταναλώσεις ως «πρωινό on-the-go», είτε ως ένα λαχταριστό σνακ στο διάλειμμά σου... με τον τρόπο αυτό θα έχεις την ενέργεια πάντα δίπλα σου!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και ίσως να γίνεις εσύ ένας από τους έξι (6) τυχερούς, που θα κερδίσουν από πέντε (5) πακέτα με μπάρες δημητριακών FITNESS® με φράουλα και cranberries, δηλαδή το σνακ για έναν ολόκληρο μήνα. 

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές του διαγωνισμού

 1. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΩΣΤΑΜΗ
 2. ΞΑΝΘΟΎΛΑ ΓΚΑΛΙΤΣΗ
 3. Aggeliki Chaidemenou
 4. Στελλα Μαλαμουδη
 5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΕΚΟΣ
 6. Αθηνά Τσικρικτση

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου έξι (6) νικητές θα κερδίσουν από πέντε (5) πακέτα με μπάρες δημητριακών FITNESS® με φράουλα και cranberries, με δεκτές συμμετοχές ως την Τρίτη 24 Απριλίου στις 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.