Νέα - Ειδήσεις

Nescafé. Για 3η συνεχή χρονιά χορηγός του Human Grid στο TEDx Athens

19 Νοεμβρίου 2014
8439 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Human Grid TEDx Athens

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε και το φετινό TEDxAthens που πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με κεντρικό θέμα "Συμπεράσματα/ Conclusions", όπου το παρόν έδωσαν 24 ομιλητές και 5 performers από διάφορους χώρους.

Ο Nescafé συμμετείχε, για 3η συνεχή χρονιά, στην ολοήμερη εκδήλωση, ως χορηγός της πρωτοποριακής διαδικτυακής πλατφόρμας Human Grid (Ανθρώπινο Δίχτυ), η οποία γεννήθηκε μέσα από το TEDxAthens και στόχος της οποίας είναι η χαρτογράφηση των εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων ενεργών πολιτών που «υφαίνουν» τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Σκοπός της χορηγίας του Nescafé, με βασικό μήνυμα «Ξεκίνα να συμμετέχεις. Φτιάξε ένα δίχτυ ανθρωπιάς», ήταν να μας δείξει πώς μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, καθώς δημιουργήθηκε ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό δίχτυ ανθρωπιάς, στο οποίο πάνω από 300 άτομα συμμετείχαν με τα προσωπικά τους μηνύματα αλληλεγγύης. Με αυτήν τη συμβολική ενέργεια, ο Nescafé προσπάθησε να ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές των εθελοντικών δράσεων που έχουν ήδη χαρτογραφηθεί ηλεκτρονικά.