Νέα - Ειδήσεις

Η θέση του τυριού Fina στη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου

17 Ιουλίου 2014
7839 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
andras gimaika xamogeloun

Το τυρί Fina, το οποίο συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία με τη ξεχωριστή γεύση, θα μπορούσε αναμφισβήτητα να αποτελέσει μια ιδανική λύση ως συνοδευτικό των γευμάτων (π.χ. με σαλάτες, λαδερά, ζυμαρικά) ή ως πρωταγωνιστής στα σνακ (π.χ. σε τοστ, πίτες), στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Σε ποιους όμως απευθύνεται;

  • Σε όλη την οικογένεια, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς χωρίς στερήσεις μπορεί να μετατρέψουν ακόμα και τα πιο μικρά γεύματα σε μεγάλες πολύ θρεπτικές και ελαφριές απολάυσεις!
  • Σε άτομα που προσέχουν το σωματικό τους βάρος ή βρίσκονται σε δίαιτα, καθώς πρόκειται για ένα εύγευστοτυρί υψηλής διατροφικής αξίας με μικρότερο θερμιδικό περιεχόμενο σε σχέση με τα κλασικά τυριά.
  • Σε άτομα που πρέπει να περιορίσουν το λίπος από τη διατροφή τους (π.χ. που έχουν διαταραγμένο λιπιδαιμικό προφίλ, αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα), καθώς περιέχει λιγότερα λιπαρά και ιδιαίτερα τα "κακά" κορεσμένα λιπαρά.