Νέα - Ειδήσεις

Τα παιδικά δημητριακά Nestle γίνονται πιο θρεπτικά

29 Ιανουαρίου 2013
7824 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Τα παιδικά δημητριακά Nestle γίνονται πιο θρεπτικά

Το πρωινό είναι η πιο σημαντική διατροφική συνήθεια που πρέπει να αποκτήσει ένα παιδί στη ζωή του, καθώς αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά που έχουν χαθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου και του προσφέρει τα εφόδια για να ξεκινήσει την ημέρα δυναμικά. Έρευνες έχουν δείξει ότι το καλό πρωινό συμβάλλει και στην καλύτερη απόδοση των μαθητών, καθώς αυξάνει τη συγκέντρωση τους στα μαθήματα και ενδυναμώνει τη μνήμη τους.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, τα Δημητριακά Nestlé έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν νόστιμο και υγιεινό πρωινό. Ένα μπολ με δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestlé για πρωινό είναι μία απολαυστική συνήθεια που προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά! Πλούσια σε τουλάχιστον 7 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο και διατηρώντας όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης, τα παιδικά δημητριακά της Nestlé έχουν τη νοστιμιά που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το πρωινό και τα θρεπτικά συστατικά που θα κάνουν τις μαμάδες σίγουρες για την επιλογή τους!

Από το 2013, όλα τα παιδικά και εφηβικά δημητριακά ανανεώνουν τις συνταγές τους και βελτιώνουν τη διατροφική τους αξία. Με τις νέες συνταγές, τα παιδικά δημητριακά Nestlé:

  •  Αποτελούν πηγή ασβεστίου, καθώς προσφέρουν τουλάχιστον το 15% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης ασβεστίου, χωρίς γάλα. Τα δημητριακά Nestlé πάντα ήταν εμπλουτισμένα με ασβέστιο, όμως με τις νέες συνταγές μία μερίδα 30γρ δημητριακών με γάλα προσφέρει τουλάχιστον το 1/3 της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης ασβεστίου!
  •  Είναι εμπλουτισμένα για πρώτη φορά και με βιταμίνη D! Το ασβέστιο και η βιταμίνη D* συμβάλλουν στην κανονική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.
  •  Έχουν λιγότερα από 9 γρ σάκχαρα ανά μερίδα 30γρ 
  •  Έχουν περιεκτικότητα σε ολική άλεση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συστατικό 
  •  Πλέον έχουν λιγότερο από 135mg νάτριο ανά μερίδα! 

Και όλα αυτά διατηρώντας την ίδια υπέροχη γεύση που αγαπούν τα παιδιά!

Με τα παιδικά δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestle, η γεύση συναντά την καλή διατροφή σε κάθε πρωινό γεύμα των παιδιών!

*όλα τα παιδικά και εφηβικά δημητριακά Nestlé εμπλουτίζονται με βιταμίνη D, εκτός από τα Honey Cheerios, Cookie Crisp Choco Toasts και Cini Minis.