Νέα - Ειδήσεις

Οι «Διαδρομές Καρδιάς» του BECEL PRO-ACTIV «μίλησαν στην καρδιά του Πειραιά»

16 Ιουλίου 2012
5526 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Οι «Διαδρομές Καρδιάς» του BECEL PRO-ACTIV  «μίλησαν στην καρδιά του Πειραιά»

Περισσότερα από 1050 άτομα εξετάστηκαν και ενημερώθηκαν για την υγεία της καρδιάς τους.

Με ένα πολύ επιτυχημένο διήμερο στο Δήμο Πειραιά ολοκληρώθηκε για το 2011 ο κύκλος των επισκέψεων του Becel pro-activ και των «Διαδρομών Καρδιάς» σε όλη την Ελλάδα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 1050 πολίτες εξέτασαν δωρεάν τη χοληστερίνη και την αρτηριακή τους πίεση στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Παράλληλα, στις 29 Σεπτεμβρίου, οι Πειραιώτες κατέκλυσαν το Κέντρο Αγάπης Τρίτης Ηλικίας – ΚΑΠΗ Β1, όπου παρακολούθησαν ομιλίες επιστημόνων για την υγεία της καρδιάς, με έμφαση στην παιδική χοληστερίνη και τη χοληστερίνη κατά την εμμηνόπαυση. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, η Αντιδήμαρχος Μέριμνας Υπερηλίκων κα Μελίνα Φύκια και η Μαργαρίτα Στεργίου από το Τμήμα Διατροφής & Επιστημονικής Επικοινωνίας της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS.

Κατά τη διάρκεια του 2011, οι «Διαδρομές Καρδιάς» επισκέφθηκαν έξι πόλεις (Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πειραιά), στις οποίες εξετάστηκαν συνολικά περισσότερους από 4000 πολίτες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Becel pro-activ και του Τμήματος Διατροφής & Επιστημονικής Επικοινωνίας της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS.