Νέα - Ειδήσεις

Το iPASTA Barilla είναι εδώ και “μιλάει” ελληνικά!

05 Δεκεμβρίου 2011
5499 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το iPASTA Barilla είναι εδώ και “μιλάει” ελληνικά!

Η Barilla παρουσιάζει τη μοναδική εφαρμογή iPASTA για συσκευές iPhone και Android, τώρα και στα ελληνικά!

Το iPASTA της Barilla, μια εφαρμογή για smartphones που είναι ήδη πολύ δημοφιλής στην Ιταλία, με ένα και μόνο «touch» μας μυεί στον κόσμο της ιταλικής γαστρονομίας. Η εφαρμογή iPASTA μοιράζεται μαζί μας αυθεντικές συνταγές ζυμαρικών από κάθε γωνιά της Ιταλίας προσφέροντας μας με μοναδική ευκολία την εμπειρία ενός αυθεντικού ιταλικού γεύματος.

Η νέα δημοφιλής εφαρμογή iPASTA μέσω των δεκάδων χρήσιμων λειτουργιών της μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυθεντικές συνταγές Barilla ανάλογα με το χρόνο προετοιμασίας, το βαθμό δυσκολίας και φυσικά την περίσταση. Το iPASTA διαθέτει πάνω από 100 προτάσεις αυθεντικών ιταλικών συνταγών με ζυμαρικά Barilla, ιδανικές για κάθε περίπτωση, από ένα ρομαντικό δείπνο με το αγαπημένο μας πρόσωπο μέχρι και ένα εύκολο και γρήγορο δείπνο με φίλους.

Παράλληλα, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες, όπως δοσομετρητή ζυμαρικών, δημιουργία λίστας αγορών, θερμιδομέτρηση για κάθε συνταγή, χρονόμετρο βρασμού.

Η εφαρμογή iPASTA είναι διαθέσιμη από τις 5 Δεκεμβρίου 2011 εντελώς δωρεάν από το AppStore και το Android market, και μπορείτε να τα βρείτε αναζητώντας “iPASTA Greece”.

Barilla, η χαρά του να είσαι μαζί!