Νέα - Ειδήσεις

SAVE A BEE των δημητριακών HONEY CHEERIOS® και του THE BEE CAMP

17 Οκτωβρίου 2023
1530 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
honey cheerios

Αγαπάμε και προστατεύουμε τις μέλισσες, υποστηρίζοντας τη δράση SAVE A BEE των δημητριακών HONEY CHEERIOS® και του THE BEE CAMP! Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® για 3η συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζουν τη δράση της ΜΚΟ “The Bee Camp”, συμβάλλοντας στην προστασία των μελισσών!

Τα HONEY CHEERIOS®, αποτελούν εδώ και χρόνια μία λαχταριστή και ισορροπημένη επιλογή πρωινού για όλη την οικογένεια. Τα αγαπημένα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών HONEY CHEERIOS® περιέχουν 3 δημητριακά ολικής άλεσης και είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και σίδηρο. Η υπέροχη μελένια γεύση τους οφείλεται στις μέλισσες, για αυτό τις αγαπούν ιδιαίτερα και τις προστατεύουν!

Πιο συγκεκριμένα, οι μέλισσες δέχονται σημαντικές απειλές είτε αυτό αφορά την κλιματική αλλαγή εν γένει είτε τη μείωση της διαθέσιμης τροφής, γι’ αυτό και ο πληθυσμός τους μειώνεται σημαντικά παγκοσμίως. Έτσι, τα HONEY CHEERIOS® για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουν το έργο του The Bee Camp, της πρώτης οργάνωσης στην Ελλάδα που έχει ως σκοπό την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας, αλλά και την παρότρυνση των πολιτών να βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας δράση!

Τα HONEY CHEERIOS® στηρίζουν τις δράσεις seed bombing, ή αλλιώς «σπορόβομβων», οι οποίες είναι μικρές μπάλες από πηλό και χώμα που περιέχουν σπόρους μελισσοκομικών φυτών. Στόχο έχουν να πρασινίσουν τις γειτονιές μας με διαφορετικά πολύχρωμα αγριολούλουδα, που είναι το αγαπημένο φαγητό των μελισσών, προσφέροντάς τους πολύτιμη τροφή!

Με τη συνεισφορά στο έργο του The Bee Camp, τα HONEY CHEERIOS® διαδίδουν το μήνυμα ότι όταν πρόκειται για την προστασία των μελισσών, καμία πράξη δεν είναι πολύ μικρή ή ασήμαντη. Ο καθένας από εμάς μέσα από καθημερινές, μικρές πράξεις μπορεί να βοηθήσει τις μέλισσες! Μπες στο www.nestle-cereals.com/gr/cheerios/save-the-bees ή thebeecamp.com και μάθε περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να συμμετέχεις και εσύ σε αυτές τις προσπάθειες!

Κάνε τη διαφορά για την προστασία των μελισσών μαζί με τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® και τη δράση SAVE A BEE!

#HoneyCheeriosgr
#SaveABee
#TheBeeCamp