Νέα - Ειδήσεις

Νικητής το «Βιολογικό Χωριό» στα φετινά Vegan Awards!

22 Δεκεμβρίου 2020
4638 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Vilogiko Xorio Vegan awards 2020

Απέσπασε το βραβείο του Vegan Friendly Retail Store of the Year

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Vegan Awards τη Δευτέρα 14/12. Το Βιολογικό Χωριό, leader της αγοράς των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε την πολύ σημαντική βράβευση του Vegan Friendly Retail Store of the Year!

Η διάκριση αυτή αποτυπώνει πλήρως την εξαιρετική 12χρονη πορεία του Βιολογικού Χωριού, η οποία εναρμονίζεται στο σκοπό που εξυπηρετεί, το άνοιγμα νέων δρόμων στη σύγχρονη διατροφή με προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, την ποιότητα ζωής και το φυσικό περιβάλλον. Το Bιολογικό Χωριό, αγκαλιάζοντας το κίνημα των vegan, έχει εμπλουτίσει το προϊοντικό του μίγμα με ποικίλα vegan προϊόντα όλων των κατηγοριών. Η φιλοσοφία της εταιρείας και ως εκ τούτου αναπόσπαστο κομμάτι της, είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υγιεινών βιολογικών προϊόντων έτσι ώστε να βελτιώνεται η ζωή των καταναλωτών, όχι μόνο τώρα αλλά και στις γενεές που έρχονται.

Το Bιολογικό Χωριό έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία vegan προϊόντων στην ελληνική αγορά, με καινοτόμα προϊόντα που προάγουν το vegan lifestyle. Η vegan και healthy αγορά καταγράφει ανοδική πορεία και ενδιαφέρον, κάτι που αποτυπώνεται και στο καλάθι του καταναλωτή του Βιολογικού Χωριού.

Viologiko Xorio

Την αξιολόγηση των Vegan Awards, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανέλαβαν 40 διακεκριµένοι Πανεπιστηµιακοί, θεσµικοί παράγοντες, επιστήµονες, επαγγελματίες και δηµοσιογράφοι, υπηρετώντας ο καθένας από την δική του σκοπιά τον βιγκανισµό.

Επισκεφθείτε το site www.biologikoxorio.gr για τις αγορές σας καθώς και το www.veganawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές και βίντεο.