Νέα - Ειδήσεις

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των φετινών Vegan Awards 2020

16 Δεκεμβρίου 2020
6552 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Plant Based Conference 2020

#veganawardsgr

Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώθηκε από την Boussias Communications για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα VEGAN AWARDS, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.veganawards.gr

Μπορεί στη φετινή διοργάνωση να στερηθήκαμε μία λαμπρή γιορτή απονομής, αλλά δεν στερηθήκαμε τη χαρά να γνωρίσουμε τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle (δηλαδή τον τρόπο ζωής ο οποίος αποσκοπεί στον αποκλεισµό, στο µέτρο του δυνατού και του εφικτού, όλων των µορφών εκµετάλλευσης και σκληρότητας στα ζώα για φαγητό, ρουχισµό ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό). Συγχαρητήρια στις εταιρίες που συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας θυμίζουν ότι με την δημιουργία vegan προϊόντων και υπηρεσιών µέρα µε τη µέρα κτίζουν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις.

H Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Μαρσέλου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ειδίκευση στη Κλινική Διατροφή και Ανοσολογία, Μετεκπαίδευση στη Φυτοφαγία, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά της: «Να ευχαριστήσω όλες τις συμμετέχοντες εταιρίες για την συμμετοχή τους σε ένα θεσμό που αγκάλιασε και υποστήριξε την επιτακτική ανάγκη για την βιωσιμότητα του πλανήτη και τα δικαιώματα των ζώων, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που έδειξαν σε τομείς όπως είναι η καινοτομία, η υγεία καθώς και την μεγάλη προσπάθεια για πιο πράσινες συσκευασίες καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις των καταναλωτών για τρόφιμα, προϊόντα και υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ για εμάς».

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Την μεγάλη διάκριση του διαγωνισμού απέσπασε η εταιρεία Nikolopoulou η οποία με το Veganact κέρδισε τον τίτλο του Vegan Food & Beverage Brand of the Υear.

PLATINUM AWARDS

Veagn Awards επιβράβευσαν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες δίνοντας στις υποψηφιότητες με την μεγαλύτερη βαθμολογία τα Platinum βραβεία. Στον Πυλώνας Α: Food & Beverage, το Platinum βραβείο απέσπασε το You Cann by ΕΨΑ. Στον Πυλώνας B: Every Day Essentials, το Platinum βραβείο απέσπασε η κρέμα καθαρισμού Astonish. Τέλος, στον Πυλώνας C: Services, το Platinum βραβείο απέσπασε το Koukoumi Vegan Hotel.  

Την αξιολόγηση των Vegan Awards ανέλαβαν 40 διακεκριµένοι Πανεπιστηµιακοί, Θεσµικοί Παράγοντες, Επιστήµονες, Επαγγελματίες και ∆ηµοσιογράφοι, υπηρετώντας ο καθένας από την δική του σκοπιά τον βιγκανισµό.

Τα Vegan Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications με την χορηγία της V-LABEL.EU (European Vegetarian Union) και την υποστήριξη των VEGAN INSIDE και VEGAN LABEL by Letrina.

Χορηγοί επικοινωνίας στα Vegan Awards ήταν οι: LIFO, lifo.gr, ELLE, elle.gr, HELLO, hello.gr, greekvegans.gr, Greek Vegan Magazine, vegantimes.gr, mednutrition.gr, veganguidegreece.com, pandespani.com και anewlife.gr.

**Επισκεφθείτε το site των βραβείων www.veganawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές και βίντεο.