Νέα - Ειδήσεις

Nέα LIMITED EDITION FITNESS® Ruby Chocolate!

18 Σεπτεμβρίου 2020
3918 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
FITNESS® Ruby Chocolate

Για πρώτη φορά η σοκολάτα Ruby συναντά τα δημητριακά FITNESS®, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

Η Ruby, το τέταρτο είδος σοκολάτας που ξεχωρίζει για το μοναδικό χρώμα και την ιδιαίτερη γεύση της, αναμειγνύεται για πρώτη φορά με τα αγαπημένα σου δημητριακά FITNESS®, σε έναν ανατρεπτικό συνδυασμό που υπόσχεται να γίνει το πιο απολαυστικό ξεκίνημα στην ημέρα σου!

Τα καινούργια δημητριακά Nestlé FITNESS® Ruby Chocolate, σίγουρα θα κερδίσουν μια θέση στην καρδιά σου και θα εξελιχθούν στη νέα καθημερινή σου συνήθεια! Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS®, συνδυάζονται με κομματάκια ροζ σοκολάτας Ruby και χαρίζουν ένα γευστικό αποτέλεσμα που συναρπάζει!

Όλα τα δημητριακά Nestlé FITNESS® φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή Φυτικών Ινών και Βιταμινών Β, που σου εξασφαλίζουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να κάνεις όλα όσα αγαπάς. Έτσι, αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεκινάς την ημέρα σου με θετική διάθεση και ενέργεια!

Τι περιμένεις, λοιπόν; Ανακάλυψε τώρα τα νέα, limited edition δημητριακά Nestlé FITNESS® Ruby Chocolate, τη ροζ ενέργεια για να προχωράς μπροστά!