Νέα - Ειδήσεις

3+1 vintage στοιχεία από τον Λουμίδης Παπαγάλος!

29 Οκτωβρίου 2019
2454 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
3-1-vintage-stoixeia-apo-ton-loumidis-papagalos

Τα vintage στοιχεία έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα και ο Λουμίδης Παπαγάλος με ιστορία σχεδόν 100 χρόνων είναι ο πιο κατάλληλος για να μοιραστεί μαζί σου όλα τα tips που θα σε κάνουν τον vintage γκουρού του σήμερα!

1. Μεταποίησε όλα τα παλιά αντικείμενα!

Σεμεδάκια, μία λέξη - εκατομμύρια σπίτια στην Ελλάδα! Ο αγαπημένος μας Παπαγάλος ξέρει, καλύτερα από τον καθένα, ότι τα μόνα κοινά πράγματα που έχουν όλα τα σπίτια στην Ελλάδα είναι τα σεμεδάκια και τα λευκά του φλιτζάνια. Στο νέο του DIY βίντεο σου δείχνει πώς με απλά βήματα μπορείς να μεταποιήσεις τα σεμεδάκια στο πιο μοδάτο φωτιστικό για το σπίτι σου!

2. Χόρεψε σε ρυθμούς swing και rock n’ roll!

Οι vintage χοροί που έχουν επανέλθει στη μόδα δεν είναι άλλοι από το swing και το rock n’ roll. Ξεσηκωτικές μουσικές, ζευγάρια να χορεύουν δίχως σταματημό και να επιδίδονται στις πιο τρελές φιγούρες και αγόρια και κορίτσια ντυμένα σαν αστέρες του σινεμά από τις δεκαετίες του 20’, 30’ και του 50’. Πάρε την παρέα σου λοιπόν και αυτό το Σάββατο πηγαίντε σε ένα swing party!

3. Έκαστος στο είδος του

Αν υπάρχει μια συνήθεια που κρατά από τους παππούδες μας, συνεχίστηκε από τους γονείς μας και τώρα από εμάς είναι σίγουρα το πρωινό κυριακάτικο καφεδάκι με τους αγαπημένους και τους φίλους. Ο ελληνικός καφές είναι ίσως από εκείνα τα vintage στοιχεία της ζωής μας που λατρεύουμε περισσότερο γιατί το άρωμα και μόνο από ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος μπορεί να μας ξυπνήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις ενός Κυριακάτικου πρωινού. Μην καθυστερείς λεπτό, λοιπόν! Βάλε το μπρίκι στη φωτιά, σέρβιρε τον ελληνικό καφέ και ετοιμάσου να ανοίξεις την καρδιά σου πάνω από ένα φλιτζάνι Παπαγάλος.

4. Έπιπλα με άρωμα από άλλη δεκαετία

Σπίτι δίχως βελούδινη πολυθρόνα και μεγάλο καθρέφτη με ξύλινη, περίτεχνη κορνίζα, δεν είναι σπίτι! Τα vintage έπιπλα είναι must have κομμάτια, αναπόσπαστο μέρος στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Το vintage στυλ λοιπόν δεν θέλει καθόλου κόπο αλλά… τρόπο και την υπογραφή του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος.