Νέα - Ειδήσεις

Μeritene® Δύναμη και Τόνωση με Ουδέτερη γεύση

11 Μαΐου 2018
5208 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
neo meritene dynami kai tonosi

Αθήνα, ΜΑIΟΣ 2018 – Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το Meritene® Δύναμη & Τόνωση με Ουδέτερη γεύση που έχει αναπτυχθεί από τη Nestlé Health Science! 

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας και συμβάλλει στη Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, 14 Βιταμίνες και Ανόργανα Συστατικά. Οι υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που προσφέρει συνεισφέρουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας που μειώνεται 1-2% ανά έτος στα άτομα άνω των 50 ετών. Οι 14 βιταμίνες και Ανόργανα Συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B2, B6 και B12, βοηθούν στην μείωση του αισθήματος της κόπωσης.

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση με Ουδέτερη γεύση είναι ιδανικό σε κάθε είδους καθημερινό γεύμα στο πλαίσιο ένος δραστήριου και υγιεινού τρόπου ζωής. Το ΝΕΟ προϊόν διατίθεται κι αυτό σε μορφή σκόνης, έχει ουδέτερη γεύση και είναι ιδανικό για να το προσθέσετε σε σούπες, σαλάτες, ζυμαρικά και οποιοδήποτε άλλο γεύμα.

Οδηγίες: 3 κοφτές κουταλιές σούπας σε έτοιμο γεύμα. Μην το βράζετε ή μαγειρεύετε. 

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση με Ουδέτερη γεύση έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια Meritene® Δύναμη & Τόνωση που παρουσιάστηκε το 2017 από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ σε τρεις γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια και καφέ.

Βασικός στόχος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ είναι να παρέχει προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και την υγεία του. Το Meritene® αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.                                                                                                                     

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.meritene.gr.