Νέα - Ειδήσεις

Νέα σειρά ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με ΒΡΩΜΗ και δύο νέες υπέροχες γεύσεις

16 Φεβρουαρίου 2018
6414 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nea pti mper me vremh

Η οικογένεια των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ μεγαλώνει με μια νέα σειρά προιόντων με βρώμη. Απολαύστε τα σε δύο υπέροχες γεύσεις:

  1. Πτι-Μπερ με βρώμη και λεμόνι
  2. Πτι-μπερ με βρώμη και μέλι

Η νέα σειρά ήρθε για να σας προσφέρει μια απολασυτική πρόταση που συνδυάζει τη διατροφική αξία της βρώμης με τη διαχρονική ποιότητα των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Τα νέα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με βρώμη είναι ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό snack για όλες τις ώρες, είναι πηγή φυτικών ινών ενώ έχει μόνο 32 θερμίδες το ένα μπισκότο.

Πτι-Μπερ με βρώμη και μέλι

O συνδυασμός της βρώμης με το αγνό και θρεπτικό μέλι χαρίζει ενέργεια για όλη τη μέρα με τον πιο γευστικό και υγιεινό τρόπο!

Πτι-Μπερ με βρώμη και λεμόνι

Τα ευεργετικά οφέλη της βρώμης και η φρεσκάδα του λεμονιού είναι μια ευχάριστη γευστική έκπληξη για εκείνους που αποζητούν την απόλαυση στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Αναφορίκα με τη βρώμη

Η βρώμη είναι ένα πολύτιμο δημητριακό γνωστό από τους αρχαίους χρόνους.

Βρίσκεται στην βάση της Μεσογειακής διατροφής, καθώς η κατανάλωση της είναι ωφέλιμη για μια καθημερινή, ισορροπημένη διατροφή.

Περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό μας, όπως υδατάνθρακες οι οποίοι είναι η βασική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, πρωτεΐνες,  διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες,  αντιοξειδωτικά και  βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι μια από τις καλύτερες πηγές ενέργειας για τον οργανισμό.

Απολαύστε κι εσείς τώρα τα νέα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με βρώμη και λεμόνι ή με βρώμη και μέλι για ένα γευστικό και υγιεινό snack που θα σας συναρπάσει και θα σας γεμίσει ενέργεια!

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ από το 2013  δραστηριοποιείται και στο χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση² και Χωριανό και Αρχαία Σπορά.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf