Νέα - Ειδήσεις

H αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος κάνει στάση στον «Παντοκαφενέ»

06 Μαρτίου 2017
7434 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
loumidis papagalos kanei stasi ston pantokafene

Η ιστορική Αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος που πλημυρίζει εδώ και χρόνια τις γειτονιές της Αθήνας με το αξεπέραστο άρωμα του αγαπημένου ελληνικού καφέ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έκανε μια στάση από καρδιάς στον «Παντοκαφενέ» στο Π. Φάληρο.

Ο «Παντοκαφενές» είναι μία δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης «+εργάζομαι», ένα εναλλακτικό καφενείο-παντοπωλείο, που λειτουργεί επιτυχημένα ως καφενείο για το ευρύ καταναλωτικό κοινό και παράλληλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ομαλή κοινωνική ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω της απασχόλησης.

Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος στηρίζοντας την πρωτοβουλία του «Παντοκαφενέ» παρευρέθηκε στις 26/2 με την αντίκα και προσέφερε στους παρευρισκόμενους την δυνατότητα να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ελληνικό καφέ, να μυηθούν στα μυστικά παρασκευής του, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια αναφορικά με την ιστορία του, και να κερδίζουν πλούσια δώρα, όπως αυτόματες μηχανές παρασκευής ελληνικού καφέ BEKO αλλά και τον καφέ του μήνα.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική αγκαλιάζοντας αυτή τη δράση και γνωρίζοντας τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία την οποία ο Λουμίδης Παπαγάλος θα συνεχίσει να στηρίζει.