Νέα - Ειδήσεις

Λάβε και εσύ το πακέτο μαγειρικής που αγαπά τη σωστή διατροφή και κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!

01 Δεκεμβρίου 2016
6723 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
www.marathos.gr

«Τι να μαγειρέψω αύριο;»... το «αιώνια» βασανιστικό ερώτημα της μητέρας μας που συνοδευόταν και από την ανάλογη γκρίνια ότι τα θέλουμε όλα έτοιμα. Και να που ήρθες στη θέση της και βασανίζεσαι τώρα εσύ... και δεν τα έχεις πλέον όλα έτοιμα στο χέρι... και δεν έχεις ούτε χρόνο... οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί και το άγχος να τα προλάβεις όλα μεγάλο, αλλά η μέρα έχει μόνο 24 ώρες.

Και εδώ, έρχεται το marathos.gr να σου τα προσφέρει όλα στο χέρι, όπως, ακριβώς η μαμά. Η ομάδα του Marathos σε συνεργασία με καταξιωμένο σεφ και διατροφολόγο, κάνουν το μαγείρεμα παιχνιδάκι-ακόμα και για αρχάριους ή φοιτητές που τους λείπει το σπιτικό φαγητό.

Μέσα από το πλούσιο μενού, επιλέγεις το φαγητό που θέλεις. Κατόπιν σου φέρνουν στο σπίτι όλα τα υλικά που χρειάζονται - πάντα αγνά και φρέσκα αφού αγοράζονται την ίδια μέρα – πλυμένα, κομμένα, πακεταρισμένα και στη σωστή ποσότητα, με οδηγίες βήμα προς βήμα. Εσύ το μόνο που κάνεις, είναι να μαγειρέψεις, έχοντας γλιτώσει από το φορτωμένο πρόγραμμά σου πάνω απο μία ώρα σε σούπερ μάρκετ, μανάβικο και προετοιμασία...

Και για να κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη, πρόσφατα ετοίμασαν τη νέα σειρά "take and bake", όπου όλα τα φρέσκα υλικά έρχονται σε ένα ταψί μιας χρήσης ειδικό για το φούρνο, έτοιμα να μπουν για ψήσιμο!

Και το κυριότερο; Οι μυρωδιές με τις οποίες μεγαλώσαμε, θα συνεχίσουν να «σπάνε» τη μύτη μας, έχοντας γλιτώσει από το φορτωμένο πρόγραμμά πολύτιμο χρόνο αλλά και κόπο.

Κι αν αγαπάς τα Light γεύματα ή θέλεις να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου μέχρι τις γιορτές, θα βρείς ολόκληρη κατηγορία με πρωτότυπες Light συνταγές στο μενού του marathos! Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μπορεί να είσαι ένας απο τους 5 τυχερούς θα κερδίσουν απο ένα light γεύμα της επιλογής τους.