Νέα - Ειδήσεις

Classics Platinum Range: Arthrosis για υγιείς αρθρώσεις

14 Νοεμβρίου 2016
6936 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Classics Platinum Range: Arthrosis για υγιείς αρθρώσεις

Η ζωή θέλει... κίνηση για να τη χαρείς αλλά και να αντεπεξέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις. Συχνά, όμως οι πόνοι στις αρθρώσεις μάς καθηλώνουν. To Arthrosis της σειράς Power Classics Platinum Range από την Power Health είναι η ιδανική λύση για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που περιέχει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως είναι ο χαλκός, το μαγγάνιο και η βιταμίνη C που συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό τού κολλαγόνου, καθώς και στην εξασφάλιση της υγείας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των χόνδρων και του συνδετικού ιστού.

ARTHROSIS FASTArthrosis FAST: Το 1ο «φυσικό παυσίπονο» για τους πόνους των αρθρώσεων

Και οι πιο υγιείς και δυνατές αρθρώσεις έχουν τις... κακές τους μέρες, ακόμα περισσότερο όταν ήδη υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για τους έντονους και ξαφνικούς πόνους έχετε μία φυσική λύση, άμεση και δραστική, Arthrosis Fast! Το 1ο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής στην Ελλάδα με τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Boswellia (Casperome®) το οποίο σε συνδυασμό με τον κουρκουμά φτάνουν 30 φορές πιο γρήγορα στο σημείο της φλεγμονής. Σε συνδυασμό με άλλα φυσικά συστατικά το Arthrosis Fast αποτελεί μία ολιστική σύνθεση που αντιμετωπίζει και ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά τη φλεγμονή και τον πόνο, ενώ παράλληλα, συμβάλλει στην προστασία, κινητικότητα και αναδόμηση των αρθρώσεων.

ARTHRIGEL

Ελευθερία κίνησης με Arthrigel

Θα σας βοηθήσει να ορθώσετε το ανάστημά σας στους πόνους των αρθρώσεων. Arthrigel της σειράς Platinum Care Range. Αποτελεί την ιδανική φροντίδα για τις πονεμένες σας αρθρώσεις. Δροσιστικό τζελ με κρητική μαντζουράνα, γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, φυτικό κολλαγόνο και 8 επιπλέον φυσικά συστατικά σε μία μοναδική σύνθεση με τετραπλή, κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Ανακουφίζει απ' τον πόνο, καταπραΰνει και μειώνει το πρήξιμο στις αρθρώσεις, προσφέρει αίσθηση δροσιάς στο σημείο της φλεγμονής, ενυδατώνει & αυξάνει την ελαστικότητας της επιδερμίδας. Νιώστε τη φρεσκάδα που σας προσφέρει & αποκτήστε ελευθερία κίνησης στη ζωή σας!