Νέα - Ειδήσεις

Η Barilla λέει Viva Italia στο Golden Hall

07 Οκτωβρίου 2016
6024 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Η Barilla λέει Viva Italia στο Golden Hall

Η Barilla δίνει το καθιερωμένο ραντεβού της με τους επισκέπτες του Viva Italia στο Golden Hall με καταπληκτικές συνταγές ζυμαρικών που θα δώσουν μια ιταλική πινελιά στη βόλτα σας.

Ξεχωριστές ιταλικές γεύσεις με σάλτσες και ζυμαρικά Barillla παρουσιάζονται από τον δημοφιλή σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον συνεργάτη του στο Studio Sidayes Θάνο Σιδέρη στην ειδικά κατασκευασμένη κουζίνα τους. Φυσικά οι λάτρεις των ζυμαρικών έχουν και δυνατότητα γευστικής δοκιμής, συγκεντρώνοντας παράλληλα μοναδικά tips για να πειραματιστούν στο σπίτι τους με τα αγαπημένα τους ζυμαρικά Barilla.

Συγχρόνως, πραγματοποιείται και διαγωνισμός με νόστιμα...δώρα. Οι επισκέπτες, συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουν 10 πακέτα από τα νέα προϊόντα της Barilla ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ, ΚΟΦΤΟ και ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ μετά από κλήρωση.

Η ενέργεια πραγματοποιείται από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Οκτωβρίου, με στόχο την προώθηση της κουλτούρας της Ιταλίας και η παρουσία της Barilla ως πρέσβειρας της ιταλικής γαστρονομίας έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε οι συνταγές της Ιταλίας που βασίζονται στα ζυμαρικά, ενσαρκώνουν το καθημερινό γαστρονομικό όνειρο των μυημένων στην μοναδική γεύση και την παράδοση της ποιότητας Barilla!