Νέα - Ειδήσεις

Healthy & Tasty: Απολαυστικά σνακ υψηλής διατροφικής αξίας

14 Ιουνίου 2016
6771 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Healthy & Tasty

Γιατί η γεύση πρέπει να συνδυάζεται πάντα με κάτι "απαγορευτικό"; Αυτή, λοιπόν, η ανάγκη για ανάλαφρες και γευστικές διατροφικές επιλογές που ταυτόχρονα μας προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και μας βοηθούν να είμαστε, να νιώθουμε και να φαινόμαστε καλά, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Power Health.

H νέα σειρά Healthy n‘ Tasty έρχεται στη ζωή σου με σκοπό να σε βάλει... σε σειρά με τον πιο υγιεινό και γευστικό τρόπο.

All Good crisps: Απόλαυση... χωρίς ενοχές!

Τραγανό, γευστικό, απολαυστικό, το σνακ που σου κάνει καλό, σε κρατάει μακριά από πειρασμούς, και σου κρατάει... συντροφιά στο σπίτι, στο γραφείο, στη βόλτα, στο γυμναστήριο, στο σινεμά, παντού! All Good της νέας σειράς Healty & & Tasty από την Power Health. Σνακ σόγιας, πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, σε χορταίνει με λιγότερο από 120 θερμίδες και κόβει την πείνα! Απόλαυση χωρίς ενοχές για σένα που λατρεύεις τα τσιπς ακολουθείς διατροφή απώλειας βάρους, τσιμπολογάς συνέχεια, θέλεις να ισορροπημένο σνακ για τα παιδιά. Σε δύο φανταστικές γεύσεις! Sour Cream & Onion – Ξινή κρέμα & κρεμμύδι Βarbeque – Μπάρμπεκιου All Good και... όλα καλά!

Meal replacement bar: Το πλήρες γεύμα για κάθε στιγμή της ημέρας!

Είσαι στο δρόμο όλη μέρα; Δεν προλαβαίνει να φας, και όταν το κάνεις φορτώνεις τον οργανισμό σου με περιττές θερμίδες και κιλά; Τώρα έχεις το My Meal της σειράς Healty & & Tasty από την Power Health. Το πλήρες, άκρως θρεπτικό και απολαυστικό υποκατάστατο γεύματος. Περιέχει υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης και φυτικών ινών γι’ αυτό και σε χορταίνει με μόνο 214 θερμίδες, ενώ σε εφοδιάζει με 23 βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία. Συνδυάζει την πλούσια γεύση του φιστικιού με την απόλαυση της σοκολάτας. Αντικατέστησε ένα από τα 3 βασικά γεύματα της ημέρας με το My Meal και θα γίνει η αναντικατάστατη, καθημερινή σου αγαπημένη συνήθεια.

Power Health, ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας: 210 2821500, power@powerhealth.gr