Διαγωνισμοί

Κερδίστε 4 πακέτα των αγαπημένων σας δημητριακών Fitness Protein

21 Ιουνίου 2016
79818 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
diagwnismos fitness protein

Το FITNESS Protein με τραγανές μπουκίτσες από βρώμη ολικής άλεσης, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για όσους χρειάζονται ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα τους, ένα πρωινό που θα τους επιτρέπει να περιορίσουν τα τσιμπολογήματα μέχρι το μεσημεριανό. Και το καλύτερο; Έχει 30% λιγότερα λιπαρά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με άλλα τραγανά muesli, ενώ είναι πλούσιο και σε ασβέστιο!

Επιπρόσθετα στην υπέροχη γεύση μελιού, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® με πρωτεΐνη «υποκύπτουν» στον πειρασμό της σοκολάτας παραμένοντας ωστόσο σύμμαχος της σιλουέτας σας και σας παρουσιάζουν το νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα!

Όσο απαιτητικό και αν είναι το καθημερινό σας πρόγραμμα, μπορείτε να δώσετε στον οργανισμό σας ένα δυνατό ξεκίνημα, βάζοντας την ενέργεια της πρωτεΐνης στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το πρωινό. Το μόνο που μένει για να ξεκινήσετε τη γεμάτη μέρα σας είναι να επιλέξετε μεταξύ της οικίας μας πια απολαυστικής γεύσης του FITNESS Protein με μέλι και της νέας μοναδικής σοκολατένιας γεύσης των FITNESS Protein!

Με τη συμμετοχή σας σε αυτό το διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 4 πακέτα των δημητριακών Fitness protein της επιλογής τους ο καθένας!

Νικητές:

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  2. ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ
  3. Κατερίνα Ρωμανού
  4. Κωνσταντίνα Ζιώγα
  5. Αγάπη Κουτσογιάννη

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν τέσσερα από (4) πακέτα των δημητριακών Fitness protein της επιλογής τους ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 08 Ιουλίου στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Συμμετέχοντες που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία πατώντας το σύνδεσμο επιβεβαίωσης δεν λαμβάνουν μέρος στην αυτοματοποιημένη «κλήρωση» που πραγματοποιείται κατά τη λήξη του διαγωνισμού.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.