Διαγωνισμοί

Αθλείσαι; Κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων από την Power Health

21 Απριλίου 2016
14931 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Αθλείσαι; Κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων από την Power Health

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αυτό, διεκδικείτε μια σειρά συμπληρωμάτων από την Power Health για αθλητές που περιλαμβάνει μία συσκευασία Arthrosis, μία συσκευασία Hydrolytes Sports και μία συσκευασία Energy Now. Η κλήρωση θα αναδείξει 3 τυχερούς ενώ για τη συμμετοχή σας, το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην παρακάτω φόρμα.

Arthrosis

Θρέφει τις καταπονημένες αρθρώσεις! To Arthrosis αποτελεί ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που περιέχει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως είναι ο χαλκός, το μαγγάνιο και η βιταμίνη C που συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό τού κολλαγόνου, καθώς και στην εξασφάλιση της υγείας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των χόνδρων και του συνδετικού ιστού.

Hydrolytes Sports

Εξασφαλίζει την επαρκή ενυδάτωση! Το Hydrolytes Sports αποτελεί ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολυτών και γλυκόζης για υψηλές αθλητικές επιδόσεις. To Hydrolytes Sports αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλεκτρολυτών με 5 ενεργά συστατικά (μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό), τα οποία αποβάλλονται με την εφίδρωση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, καθώς και γλυκόζη για άμεση παροχή ενέργειας.

Energy Now

Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για... γερές δόσεις ενέργειας. Περιλαμβάνει έναν εκρηκτικό συνδυασμό με εκχύλισμα Guarana, φυσική πηγή καφεΐνης, L-Αργινίνη, L-Καρνιτίνη, Ταυρίνη και βιταμίνες. Στόχος του, να σας δώσει την επαρκή και άμεση τόνωση ώστε να βγάλετε και τα τελευταία μέτρα της προπόνησής σας!

Νικητές:

  1. Αικατερίνη Κουτλή
  2. Ευαγγελια-Αιμιλια Λαγουδη
  3. Βασιλική Κολοβού
  4. John SFeris
  5. ΒΙΚΥ ΤΣΙΓΓΑ

 

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου τρείς (3) νικητές θα κερδίσουν τρεις συσκευασίες με τα συμπληρώματα Arthrosis, Hydrolytes Sports και Energy Now από την Power Health ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 06 Μαΐου στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.