Διαγωνισμοί

Δώρο βραχιολάκι-γούρι και βιβλίο wellness από το διαγωνισμό μας για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά!

16 Δεκεμβρίου 2015
10701 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Δώρο βραχιολάκι-γούρι και βιβλίο wellness από το διαγωνισμό μας για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά!

To κατάστημα Silver Shop (Aγγ.Μεταξά 27-29, Γλυφάδα), με 25ετή παρουσία στα νότια προάστια στον χώρο του κοσμήματος και των δώρων και το medNutrition, το 1ο portal σε Ελλάδα και Κύπρο, σάς κάνουν ένα μοναδικό δώρο για τις φετινές γιορτές.
Χαρίζουν, σε 5 τυχερούς αναγνώστες, 5 χειροποίητα βραχιολάκια μακραμέ, με μοτίφ σε σχήμα ροδιού από ορείχαλκο, στην απόχρωση του ροζ χρυσού, με το '16, για καλή τύχη όλη τη χρονιά και μαζί ένα χρήσιμο βιβλίο διατροφής!
Οι τυχεροί νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαζί με το βραχιολάκι και ένα βιβλίο από τη σειρά wellness του medNutrition.

Eπιλέξτε να διεκδικήσετε κατά τη συμμετοχή σας, ανάμεσα στους εξής τίτλους:

vivlia wellness

 

Νικητές του διαγωνισμού: 

 1. nicoleta ciocoiu
 2. Ειρήνη Νομικού
 3. ΚΑΤΙΑ ΜΠΕΝΑΡΔΟΥ
 4. Μαρίνα Γιαννοπούλου
 5. Αμοιρίδου Σοφία Νικολέττα

 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από 1 χειροποίητο βραχιολάκι ο καθένας απο το Silver Shop και 1 βιβλίο απο τη σειρά wellness του medNutrition, με δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Aπό το κατάστημα Silver Shop (Aγγ.Μεταξά 27-29, Γλυφάδα, Αθήνα) για τους κατοίκους Αττικής. Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.